Sådan tilsluttes Kinect til en pc

Elementer, du har brug for

  • Kinect-sensor til Xbox 360

  • Kinect USB-adapter

  • Windows 7 pc

Din Kinect behøver ikke være bundet til din Xbox 360 for evigt. Der er nu to måder at forbinde din Kinect til din Windows-pc, herunder Microsofts frigivelse af udviklersættet til Kinect, som er den officielle pc-software, som udvikleren bruger. OpenKinect giver en anden, mindre officiel open source-oplevelse.

Kinect til Windows SDK (beta)

Tilslut din Kinect til din Windows 7-pc via USB-port, ligesom du ville gøre, når du tilslutter den til Xbox 360's USB-port (du er måske mere fortrolig med dette som den port, der oplader controllere).

Download den officielle software fra Microsofts websted. Det installeres let på få minutter.

Udforsk SDK-værktøjerne. Denne software giver dig adgang til rådata direkte fra Kinect-sensorstrømmene og sporing af skelet.

OpenKinect

Download OpenKinect-drivere og udpak dem fra deres komprimerede (.zip / .rar) fil til en ny mappe på din harddisk.

Tilslut sensoren via USB, og start derefter Enhedshåndtering fra din Windows Start-menu. Windows vil forsøge og mislykkes med automatisk at opdage Kinect.

Find "Xbox NUI Motor" under "Andre enheder" i Enhedshåndtering, og højreklik. Du får mulighed for at opdatere driveren til enheden. Det er her OpenKinect-driverne kommer ind for at spille. Vælg "Gennemse min computer efter driversoftware", og tryk derefter på knappen "Gennemse ..." for at vælge mappen med OpenKinect-drivere fra trin 1.

Gå tilbage til Enhedshåndtering, hvor du skal se de opdaterede drivere. Vælg dem til installation.

Gå tilbage til mappen, der indeholder de udpakkede OpenKinect-filer. Vælg mappen indeni for Kinect Demos, og vælg derefter KinectDemo.exe. Du skal nu have adgang til live data fra Kinect-sensorstrømmene.

Tips

Sørg for at gemme alle filer i mapper, hvor de let kan findes. I mange tilfælde kan USB-adapteren sælges separat fra selve Kinect-sensoren.

Advarsler

SDK-filen er generelt rettet mod udviklere og hobbyister og er til eksperimentel, ikke-kommerciel brug. Fra offentliggørelsestidspunktet lover Microsoft snart at frigive en mere kommerciel, brugervenlig version af officiel Kinect-software.