Tag et billede med FaceTime Camera Efter en opgave afslutter i OS X Command Line

Hvis du nogensinde har ønsket at dokumentere din reaktion på en begivenhed, opgave eller en bestemt kommandoen, er din chance for at komme i gang. Ved hjælp af en sjov lille app kaldet ImageSnap kan du snappe billeder med FaceTime eller iSight-kameraerne fra kommandolinjen. Det kan være godt nok på egen hånd til nogle anvendelser, men det er meget mere underholdende, når du knytter det til færdiggørelsen af ​​en anden kommando, og dermed snapper reaktionen til det, der sker.

Installation af ImageSnap er nemt:

  • Download Imagesnap og åbn tarballen
  • tar -xvf imagesnap.tgz

  • Dernæst cd til den nye mappe, og kopier derefter billedernap'en eksekverbar til / usr / local / bin / (eller andre steder, hvis du foretrækker)
  • sudo cp imagesnap /usr/local/bin/

  • Opdater eller indlæse en ny skal til imagesnap for at kunne bruges

Du kan lave en hurtig test ved at køre "imagesnap", det er ret hurtigtvirkende, og du får bemærke, at iSight / FaceTime-kameraet blinker et øjeblik, da billedet er taget. Det resulterende billede bliver som standard kaldet snapshot.jpg.

Nu for den sjove del, som vedhæftes billednap til afslutningen af ​​en anden opgave, her er et par eksempler:

Grib din reaktion på oppetid og gennemsnitsværdier:

uptime && imagesnap

Fange det unikke udseende af optimistisk bekymring efter et usikkert commit:

git commit -a -m 'No idea what I'm doing' && imagesnap

Hvis du faktisk vil se din reaktion, skal du også vedhæfte den åbne kommando til slutningen:

rm donotdelete.txt && imagesnap && open snapshot.jpg

Standardfilnavnet er altid snapshot.jpg, medmindre det ændres, og outputbanen er altid den nuværende arbejdsmappe, medmindre det er angivet andet.

Dette kan bruges på lignende måder til Terminal Notifier, bortset fra at det ikke rent faktisk giver dig besked om noget, og i stedet dokumenterer du dit svar på begivenheder, hvilket kan være helt sjovt. Hav det sjovt!