Sådan modtages satellit-tv med gammelt parabol-udstyr

Satellit-tv er tilgængeligt for alle med en eksisterende parabol, en satellitmodtager i stand til at acceptere parabolens signal og abonnement på en satellittjeneste. Du kan modtage satellit-tv fra gammelt fadudstyr, der allerede er monteret på et tag, altan eller et andet sted. En satellitmodtager vil være nødvendig, ligesom et par kabler. Fremgangsmåden er ligetil og bør ikke kræve omlægning af den eksisterende parabol.

Trin 1

Tør parabolantenne af med en ru klud for at fjerne løst snavs og andre forurenende stoffer fra overfladen. Kontroller, at de koaksiale kabler, der er tilsluttet transponderen, eller transpondere det område, der allerede er på plads; løsn og stram enden af ​​koaksialkablerne manuelt for at fastgøre dem.

Trin 2

Noter den satellittjeneste, der leverede og installerede parabolantenne --- navnet på satellitudbyderen vil være præget på parabolantennen et eller flere steder.

Trin 3

Kontakt den satellittjenesteudbyder, hvis navn du fandt på parabolantenne, som du ønsker at starte satellit-tv-tjeneste --- dette kan gøres ved at give dem en besked på deres hjemmeside eller ved at ringe direkte til dem (telefonnummeret er tilgængeligt på deres hjemmeside ). Angiv detaljer om den gamle parabolantenn, der allerede er i position, f.eks. Hvor mange transpondere der er på parabolen, og hvor mange koaksialkabler, der er fastgjort til den gamle parabolantenn, der kommer ind i dit hjem. Du bliver også nødt til at give personlige og kreditkortoplysninger og vælge det ønskede niveau for satellit-tv-programmering.

Trin 4

Pak satellitmodtagerboksen ud, når den modtages. Anbring satellitmodtageren ved siden af ​​tv'et. Indsæt den ene ende af det medfølgende HDMI-kabel i HDMI-udgangen på bagsiden af ​​satellitmodtageren. Sæt den anden ende af HDMI-kablet i HDMI-indgangen på bagsiden af ​​tv'et.

Trin 5

Tænd for tv'et. Tryk på "Menu" på fjernbetjeningen. Vælg "Video" og derefter "Videoinput" og derefter "HDMI". Tryk på knappen "Menu".

Trin 6

Tilslut enden af ​​koaksialkablet fra den gamle parabol, der er i hjemmet, til "Sat" -indgangen på bagsiden af ​​satellitmodtageren; to koaksiale kabler, der kommer ind i hjemmet, skal først tilsluttes de to koaksiale indgange på den medfølgende koaksialadapter, og med den anden ende af koaksialadapteren skrues de derefter fast på satellitmodtagerens "Sat" -indgang.

Trin 7

Sæt satellitmodtageren i et stikkontakt for strøm. En række skærmbilleder vises, hvor den ene indeholder detaljer om det nummer, der skal ringes op for at aktivere modtageren.

Trin 8

Ring til nummeret, og tal med en repræsentant for en satellittjenesteudbyder for at aktivere modtageren --- nødvendige oplysninger om modtageren vil være tilgængelige på ydersiden af ​​kassen, som den kom i, for eksempel modtagerens serienummer.

Trin 9

Satellitmodtageren aktiveres nu, installerer den nødvendige software og opdaterer tv-kanalguiden --- denne proces kan tage op til et par timer at gennemføre, så tv'et kan slukkes.

Tænd for fjernsynet igen, når der er gået tre timer. Tryk på "Menu" -knappen på satellitmodtagerens fjernbetjening. Tryk på "Indstillinger" og derefter "Video". Vælg en opløsning til modtageren, der svarer til tv'ets, fra de valg, der vises på skærmen, f.eks. "720p" eller "1080p". Tryk på knappen "Tilbage" på fjernbetjeningen, og vælg "Lyd". Vælg "Dolby Stereo" fra de valg, der vises på skærmen. Tryk gentagne gange på "Menu" -knappen, indtil tv-skærmen viser et tv-show.