Sådan downloades Flip-video (10 trin)

Sikker på, at du kan se videoer direkte på dit Flip-kamera, men skærmen er ret lille. I stedet skal du kigge på dine videoer på en skærm, der lader dig sætte pris på dit håndværk. Download Flip-videoer fra dit kamera til din computer ved hjælp af enten den proprietære FlipShare-software, der fulgte med kameraet eller File Explorer-programmet, der fulgte med din Windows 8-computer. Pas på ikke at tage dit Flip-kamera ud af computeren, mens videoer downloades. Dette kan resultere i mistede data.

Med FlipShare-software

Trin 1

Tryk på "Power" -knappen på Flip-kameraet for at slukke for enheden. Skub USB-låsen ned for at afsløre Flip-kameraets USB-arm. Låsen er placeret på siden af ​​kameraet.

Trin 2

Tilslut USB-armen til en tilgængelig USB-port på din computer. Skub armen forsigtigt ind og støtt kameraet med en lille genstand, hvis det er nødvendigt. Hvis det er første gang, du tilslutter dit Flip-kamera til din computer, skal du følge vejledningen for at installere FlipShare-softwaren.

Trin 3

Klik på mappen "Ikke gemt" under overskriften "Videokamera" øverst i navigationsruden i FlipShare. Afhængigt af hvilken generation af Flip-kamera du har, kan videokameraoverskriften muligvis kaldes "Camcorder" i stedet. Antallet af ikke-gemte videoer, der i øjeblikket er gemt på dit Flip-kamera, vises i parentes ved siden af ​​mappen Ikke-gemt.

Trin 4

Vælg de videoer, du vil downloade fra dit kamera. Hvis du vil markere alle videoerne, skal du klikke på knappen "Alle" nederst i FlipShare-vinduet. For kun at vælge bestemte videoer skal du trykke på "Ctrl" -tasten på tastaturet og klikke på de videoer, du vil downloade.

Trin 5

Klik på ikonet "Gem" eller "Gem til computer" i bunden af ​​FlipShare-vinduet for at starte dialogboksen "Gem videoer til computer".

Trin 6

Marker afkrydsningsfeltet "Fjern videoer fra videokameraet efter gemning", hvis du vil slette videoerne fra dit kamera, efter at de er blevet downloadet til din computer. Hvis du vil gøre dette til standardindstillingen, hver gang du downloader videoer, skal du også markere afkrydsningsfeltet "Spørg mig ikke igen".

Klik på "OK", når du er færdig. Videoer downloades automatisk til FlipShare-biblioteket.

Uden FlipShare-software

Trin 1

Tryk på “Power” -knappen på Flip-kameraet for at slukke for enheden. Skub USB-låsen ned for at afsløre Flip-kameraets USB-arm. Låsen er placeret på siden af ​​kameraet.

Trin 2

Tilslut USB-armen til en tilgængelig USB-port på din computer. Skub armen forsigtigt ind og støtt kameraet med en lille genstand, hvis det er nødvendigt. Luk FlipShare-softwaren på din computer, hvis den starter automatisk.

Tryk på “Windows-E” på dit tastatur for at starte File Explorer-programmet på din computer. Klik på dit Flip-kamera på listen over flytbare lagerenheder, klik på "DCIM" -mappen og klik derefter på "100Video" -mappen. Træk og slip videoerne til dit skrivebord eller en anden mappe i File Explorer for at downloade dem fra kameraet.