iPad 3 Release Set til 16. marts?

Den næste iPad kan udgives til offentligheden fredag ​​den 16. marts, kun 9 dage efter lanceringen af ​​produkterne. Det er uvist, om forudbestillinger vil være mulige før da.

Disse oplysninger kommer til os fra 9to5mac, der nævner en pålidelig kilde i Apple Stores, der bemærkede, at der er foretaget betydelige forberedelser til en begivenhed på den dato. Derudover forventes to nye Apple Stores at åbne forud for tidsplanen samme fredag, hvilket giver yderligere bevis for en meningsfuld Apple-begivenhed, der finder sted samme dag.

iPad 3 forventes at have en høj opløsning af nethinden, meget hurtigere processorer, forbedrede grafikfunktioner og 4G LTE-tilslutning. Prissætning bør være den samme som eksisterende iPad-modeller, starter fra $ 499 og går gradvist derfra.

Der er nogle spørgsmål vedrørende enhedens faktiske navn, med nogle rygter, der overgår i går, at den næste generation af iPad rent faktisk kan kaldes "iPad HD" i stedet for "iPad 3", selvom navngivningskonventionen stort set er irrelevant ud over markedsføring af enheden. og forventes ikke at have nogen indflydelse på funktionen.

Bliv ved, vi ved mere i morgen.