Sådan overføres mini-dvd'er til en computer

En mini-DVD bruges ofte i videokameraer, men kan også bruges til at gemme alle former for data. Den har en mindre mængde information end en normal DVD. Mini-DVD'er kan bruges til visning på computere, men dataene skal overføres til normale DVD'er til visning i DVD-afspillere. I nogle tilfælde skal du bruge en mini-DVD-adapter til din computer.

Trin 1

Åbn DVD-bakken på din computer ved at trykke på knappen på forsiden af ​​DVD-bakken. Du kan også gå til "Start", "Denne computer", højreklik over DVD-ikonet og klikke på "Skub ud".

Trin 2

Se på DVD-bakken. Du vil se en mindre forsænket cirkel, som mini-DVD'en kan hvile i. Anbring mini-DVD'en i bakken, og tryk et let tryk på bakken. Dette får computeren til at trække i bakken og begynde at læse DVD'en. Hvis du ikke kan se dette, eller din computer har en sideindlæsnings-DVD, se trin 3.

Trin 3

Sæt mini-DVD'en i mini-DVD-adapteren. Mini-DVD'en sidder i adapteren, som er på størrelse med en normal DVD. Sæt DVD-adapteren i computeren, når du har sat mini-DVD'en sikkert i den. Du kan købe adapteren i din lokale computer eller kontorforretningsbutik.

Gå til "Start", derefter "Denne computer", og dobbeltklik på DVD-ikonet, der indeholder mini-DVD'en. Dette åbner disken og viser dens indhold. Træk hvert element på skrivebordet for at overføre elementerne til din computer. Når elementerne vises på skrivebordet, kan du trække dem yderligere til dine dokumentmapper eller andre mapper. For at trække elementerne skal du klikke en gang på museknappen og holde den nede og ikke slippe knappen, før du har trukket elementet til skrivebordet.