Sådan finder du en Sprint-mobiltelefon-brugerplacering

Du undrer dig måske over, hvor dine medarbejdere er væk i deres firmakøretøjer, eller måske er du bekymret for din teenagedatter, der lige har fået sin licens. I begge tilfælde med en Sprint-mobiltelefon og deres GPS-tjeneste kan du når som helst finde placeringen af ​​enhver.

Trin 1

Tilmeld dig Sprint Mobile Locator via deres hjemmeside vores ved at ringe til 1-800-777-4681. Download og installer applikationen på din mobiltelefon.

Trin 2

Når du har tilmeldt dig tjenesten, får du et brugernavn og en adgangskode. Log ind på Sprint.com-webstedet, og klik på "Spring Mobile Locator", som findes på fanen "My Sprint". Første gang du logger ind, bliver du bedt om at acceptere en form for samtykke. Læs det og klik "Jeg er enig."

Trin 3

Spor en person eller gruppe af medarbejdere eller familiemedlemmer ved at klikke på fanen "People" og flytte markøren hen over navnet på den person, du vil spore. Klik på "Aktivér sporing", så finder Mobile Locator automatisk denne person hvert 15. minut.

Find en person med det samme ved at klikke på fanen "Personer" ved at flytte markøren hen over personens navn og klikke på "Find". Placeringen og bevægelseshistorikken for den pågældende person vises straks.