Sådan sendes en fax til Kina

Kina er verdens hurtigst voksende økonomi. Midt i globaliseringen har forskellige virksomheder i USA adskillige kontakter i Kina. Kommunikation er afgørende, og teknologi er bestemt en måde at hjælpe med at fremskynde leveringen af ​​en besked. En måde at få en besked på er ved at sende en fax. Mange mennesker skræmmes over udsigten til at sende en fax hele vejen til den anden side af verden. I sidste ende tager det blot et par flere koder end normalt at sende en fax til Kina. Så hvis du ikke har tid til at skovle et hul helt til Kina, kan du overveje at sende en fax.

Instruktioner

Sørg for, at din faxmaskine er i den internationale serviceplan. Når du først har fundet ud af, om din faxmaskine har kapacitet til at sende en fax på en international basis, skal du fysisk forberede dine papirer til at blive faxet.

Ring "9", hvis det er nødvendigt. Mange virksomheder og institutioner kræver, at du ringer "9" for at foretage et eksternt opkald eller fax.

Ring "011" for at ringe uden for USA. Dette kaldes den internationale adgangskode.

Ring "86" for at ringe til Kina. Dette kaldes en landekode. Hvert land har en specifik landekode.

Tast bykoden. For eksempel er Beijings bykode "10". Hver by i Kina har en specifik bykode.

Ring til det lokale faxnummer, som du vil sende din fax til.

Tryk på "Send". Vent på, at faxmaskinens behandlingslyde slutter. Faxmaskinen angiver, om afsendelsen af ​​faxen var en succes. Nogle faxmaskiner er programmeret til at udskrive en statusrapport.

Elementer, du har brug for

  • Faxmaskine

  • International serviceplan

  • Papir til fax

Tips

Ring kun "9" i starten, hvis det kræves af din virksomhed eller institution. Du bemærker muligvis, at de samme koder, der bruges til fax, også bruges, når du foretager et internationalt telefonopkald fra USA til Kina.