Sådan slukkes kontakter fundet i Mail fra Mac OS X

Moderne versioner af Mail app til Mac OS X og iOS standard til scanning via email indhold for at foreslå kontakter og udfylde yderligere oplysninger om eksisterende kontakter. Selv om dette kan tilbyde en nem måde at nemt udfylde og afdække kontaktoplysninger udvekslet via e-mails, kan det også ofte være unøjagtigt, hvilket fører til fejlagtige kontaktoplysninger, der er tilføjet til personer og poster i adressebogen. Og fordi Mac-adressebogen synkroniseres til iPhone-kontakterne via iCloud, vil eventuelle egenskaber eller unøjagtige kontaktoplysninger, der findes i e-mail på en Mac, ende med dine iOS-enheder. Heldigvis er det nemt at deaktivere kontaktforslagene, når kontakterne "findes i Mail" i Mac OS X Mail-appklienten.

I øvrigt vil du sandsynligvis også deaktivere kontakterne, der findes i Mail-funktionen i iOS, hvis du slukker det på en Mac.

Deaktivering af kontaktforslag fundet i Mail til Mac OS X

Dette deaktiverer de kontakter, der findes i Mail-funktionen, og fjerner også eventuelle forslag til kontaktpersoner fra adressebogen:

  1. Afslut Mail app på Mac
  2. Åbn programmet Kontakter i Mac OS X, det findes i / Programmer / mappe
  3. Træk menuen Kontaktpersoner ned og vælg "Indstillinger" og gå til fanen Generelt
  4. Fjern markeringen i feltet ud for "Vis kontakter fundet i Mail"
  5. Bekræft, at du vil slå de kontakter, der findes i Mail-funktionen, væk, samt fjerne eventuelle eksisterende kontaktforslag som fundet i Mail ved at klikke på knappen "Sluk".
  6. Afslut fra Contacts-appen og genstart Mail for at bruge e-mail-klienten som normalt

Nu vil e-mails ikke blive scannet via Mail og Contacts for eventuelle forslag i Mac OS X. Hvis du bruger en iPhone eller iPad, skal du ikke glemme at slukke kontaktforslagene fra Mail i iOS.

Nogle brugere kan lide denne funktion meget, men det kan også være irriterende, det afhænger virkelig af din erfaring med det og hvor præcise forslagene har været. Personligt har jeg opdaget, at de foreslåede kontakter ofte kun er ret forkerte, hvor næsten enhver række numre ofte og fejlagtigt tilføjes til en kontakt som et ekstra telefonnummer på trods af ikke at være lige tæt på nøjagtige. En endnu mere frustrerende oplevelse blev opdaget af en ven for nylig, hvor deres Mac og iPhone tilføjede tredjeparts kontaktoplysninger, der blev diskuteret i e-mails til eksisterende kontakter, og dermed forvirrede to helt uafhængige enheder og engang endda med at føre til falsk opkalds-id-identifikation - ikke for smart. Med det sagt, vil denne funktion utvivlsomt forbedre sig over tid, da det lærer at identificere og associere adressebogs detaljer, men det synes for øjeblikket at være en 'elsker det eller had det' i Mail-applikationerne iOS og OS X .

Selvfølgelig, hvis du vil vende om dette og genaktivere kontaktforslag som fundet i Mail, skal du bare vende tilbage til appens App-præferencer og markere afkrydsningsfeltet igen. Genstart Mail app scanner derefter e-mailsne i indbakken, og kontakterne tilføjes igen, som de bliver fundet.