Sådan fjerner du Adobe Acrobat Reader Plugin fra Safari i Mac OS X

En række applikationer forsøger at installere Adobe Acrobat Reader i OS X, og mange Mac-brugere godkender installationen og tænker ikke meget på det. Normalt når Acrobat Reader er installeret, overtager den standard PDF-viewer, der er indbygget i Safari, og bruger et separat, ofte langsommere Acrobat-plugin til at indlæse PDF-filer i Safari i stedet, og det overtager også som standard PDF-viewer fra Preview-app samt .

Nogle brugere kan finde disse adfærdstiltag at være ønskelige, men andre Mac-brugere kan blive irriteret af Acrobat Reader-overtagelsen af ​​Safari, hvilket er notorisk langsomt og besværligt.

Vi skal demonstrere, hvordan du fjerner Acrobat Reader-plugin'et fra Safari og få standard PDF-visningskapaciteter tilbage i Safari på Mac.

  1. Afslut Safari
  2. Fra OS X Finder skal du trykke på Command + Shift + G for at hente vinduet Gå til mappe og indtaste følgende sti præcist:
  3. /Library/Internet Plug-ins/

  4. Find filen / filerne med navnet "AdobePDFViewer.plugin" og "AdobePDFViewerNPAPI.plugin" - nogle versioner vil kun have en af ​​disse filer synlige
  5. Slet * de to AdobePDFViewer-filer fra mappen Internet plug-ins
  6. Genstart Safari for at ændringer skal træde i kraft, bekræft ændringen har fundet sted ved at indlæse en PDF i Safari-appen (prøv dette link til en gratis PDF-bog til testformål)

Når du har fjernet plugin'et og genstartet Safari, slukkes standard Safari PDF viewer-funktion igen for at indlæse indlejrede PDF-filer:

* Bemærk at du også kan vælge at bakke disse to AdobePDFViewer-filer op et sted, hvis du vil. Vi anbefaler generelt at slette dem, og hvis du beslutter dig for at have Acrobat Reader-plugin som standard PDF-viewer i Safari igen, skal du downloade den nyeste version fra Adobe Acrobat, så du er sikker på at få den mest opdaterede version installeret på Mac.

Mens dette giver PDF-visningsfunktionerne tilbage til den hurtige Safari-standardadfærd, kan du stadig finde, at PDF-filer åbnes i Adobe Acrobat Reader andetsteds på Mac. Det er også nemt at ændre, og du kan hurtigt sætte Preview-appen til at blive standard PDF Viewer igen ved at foretage en nem justering i Finder.

Bortset fra irritationen af ​​at have langsom cruddy software-overtagelse noget uventet, har Adobe Acrobat Reader til tider båret sikkerhedsfejl, der potentielt kan gøre en Mac sårbar overfor udefrakommende angreb. Af den grund kan deaktivere nogle brugere for at deaktivere eller fjerne plugin som en del af en proces med flere trin for at beskytte en Mac mod eksterne trusler som malware, udbytter og trojanere. I det mindste er det vigtigt at holde Acrobat Reader opdateret, og i modsætning til Flash-plugin bliver Acrobat Reader-pluginet ikke automatisk deaktiveret, når det er forældet.