Sådan konverteres data til store bogstaver i Access

Når du kører en Microsoft Access-rapport, er det hurtigere at formatere teksten i Access-forespørgslen end at formatere den ved hjælp af frontkoden. Adgang giver dig mulighed for at returnere strengresultater med alle store bogstaver ved hjælp af Design View til dine tabeller. Tegnet, der bruges i vinduet formategenskaber, er tegnet ">". Denne karakter fortæller Access at bruge store bogstaver til alle resultaterne i en angivet kolonne.

Trin 1

Dobbeltklik på den fil, der indeholder den tabel, du vil redigere. Når Access åbnes, skal du klikke på knappen "Tabeller" i hovedvinduet. Dette giver dig en liste over alle de tabeller, der er programmeret i Access.

Trin 2

Højreklik på den tabel, du vil redigere, og vælg "Design View". Dette åbner Design Viewer, hvor du kan foretage ændringer i dit bords format.

Trin 3

Klik på den tabelkolonne, der indeholder de oplysninger, du vil returnere med store bogstaver. Når egenskaberne vises, skal du klikke på fanen "Generelt".

Trin 4

Indtast ">" i egenskaben mærket "Format." Klik på knappen "Gem" for at gemme dine tabelændringer. Du kommer tilbage til hovedadgangsmenuen.

Dobbeltklik på tabellen for at få vist oplysningerne og teste dine ændringer.