Overfør billeder til iPad den nemme måde med iTunes

Overførsel af fotos fra en computer til iPad er meget nemt ved hjælp af iTunes. For at komme i gang skal du enten have en Mac eller pc med iTunes, et USB-stikkabel til iPad og en mappe med de billeder, du vil overføre til iPad.

Processen er nøjagtig den samme i både Mac OS X og Windows, hvorfor det er den nemmeste universelle metode til at overføre fotos til en iPad fra enhver computer.

  1. Opret en mappe med billeder, du vil overføre til iPad
  2. Slut iPad til computeren, start iTunes, og vælg iPad fra listen over enheder
  3. Klik på fanen "Billeder"
  4. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Synkroniser fotos fra" og vælg "Vælg mappe ..."
  5. Find og vælg den mappe, du oprettede tidligere, der indeholder de billeder, du vil overføre, klik på "Vælg"
  6. Klik på "Anvend" for at begynde at synkronisere fotos fra computeren til iPad

Billederne synkroniseres og opretter et nyt album i iPad Photos-appen, der indeholder alle billederne. Hvis den valgte mappe indeholder undermapper med billeder, overføres de også, men du kan fjerne markeringen af ​​undermapper, hvis du vil have dem udelukket.

Hvis du skal gøre det omvendte og få billeder af en iPad eller iPhone, er det også nemt at overføre fotos fra iOS til en computer og kan gøres helt uden for iTunes.

Endelig giver opsætning af iCloud adgang til funktionen Photo Stream, som automatiserer hele processen med at synkronisere billeder mellem en Mac og en iPad, iPhone eller iPod touch. Hvis du ikke har tilmeldt dig den gratis iCloud-tjeneste endnu, skal du gøre det.