Sådan konverteres ethvert foto til et blueprint

Elementer, du har brug for

  • Fotosoftwarepakke

  • Digitalt foto

Uanset om det er et værdsat billede af dit hjem eller et billede, du tog, der viste sig fantastisk, kan du måske konvertere det til en plan for en interessant effekt. Et af de mest kendte og brugte fotoforbedrende softwareprogrammer, Photoshop, giver dig mulighed for at ændre dine fotos med mange teksturer og effekter.

Åbn Photoshop, åbn derefter det foto, du vil arbejde med, ved at klikke på "File" og derefter "Open" og vælge billedet fra dine filer.

Klik på "Layer" og vælg "New", derefter "New Layer via Copy" for at oprette en kopi af billedet, der skal arbejdes med. Sørg for, at du har dette lag aktivt ved at klikke på det.

Gå til "Mode", og vælg derefter "Grayscale". Dette gør dit foto sort og hvidt.

Klik på "Mode" igen, og vælg derefter "Duotone". Et dialogvindue vises, hvor du klikker på det sorte farvefelt og vælger det blå, du vil have, og derefter justerer kurven ved at trække ned i den nederste venstre del og trække op på den øverste højre del.

Gå til "Billede" og vælg "Justeringer", derefter "Kurver", og juster efter dine ønsker.

Tips

Der er mere detaljerede måder at gøre et foto til en plan, men de kræver, at du vælger et billede med skarpt definerede kanter, såsom et arkitektonisk foto.