Sådan deaktiveres Safari Power Saver Plug-In Stop på Mac OS X

Mange Mac-brugere kan muligvis ikke bemærke dette, men moderne versioner af Safari understøtter en ny funktion, der automatisk stopper plug-ins fra at køre i visse situationer for at spare strøm på computeren. Dette er ligesom App Nap i OS X, bortset fra at det er begrænset til plug-ins i Safari-browseren selv, hvilket betyder, at ting som Flash, Java, QuickTime Player og andre, potentielt kan stoppe med at køre automatisk.


Selv om dette er en fantastisk funktion for Mac-bærbare brugere, kan det også være frustrerende for nogle situationer, når du bruger forskellige web-plug-ins og når du udvikler, da det fortsætter, selvom Safari-appen har App-nøgle specifikt deaktiveret, så nogle brugere vil måske stoppe den automatiske plug-in-deaktiveringsfunktion. Heldigvis er det kun et spørgsmål om en hurtig indstilling ændring i Safari præferencer:

Sådan slukkes Safari Auto Plug-in Stop på Mac

  1. Gå til Safari-menuen fra Safari-appen, og vælg "Preferences"
  2. Gå til "Avanceret" og ud for "Internet Plug-Ins" fjern markeringen af ​​afkrydsningsfeltet sammen med "Stop plug-ins for at spare strøm" for at slukke for funktionen
  3. Afslut fra præferencer, og indstillingen vil straks være aktiv i fanerne i Safari-browseren og i Windows

Når dette er slukket, er Flash og Java frie til at melke ressourcer som de passer, så vær opmærksom på, at batterilevetiden sandsynligvis vil lide som følge heraf. Faktisk vil du næsten helt sikkert se Safari flyve til toppen af ​​listen "Apps using energy" i menuen OS X, hvis du besøger et plugin-tunge websted med denne funktion deaktiveret. På grund af det, bør de fleste brugere forlade denne funktion, især hvis du nogensinde bruger noget med et batteri som MacBook, MacBook Air eller MacBook Pro. Dette er virkelig bedst for brugere, der har en overbevisende årsag til at slukke det, som tilsyneladende er for det meste udviklere, eller for dem der fortolker denne funktion som et Safari-problem, der har brug for fejlfinding.

Selvfølgelig er det bare et spørgsmål om at vende tilbage til OS X og Safari-standarden, om at gå tilbage til Indstillinger> Avanceret> og gencheck "Stop plug-ins for at spare strøm".