Sådan tilføjes skrivemaskinknapper til Adobe Acrobat 7.0

Adobe Typewriter-værktøjet er en del af Adobe Acrobat, der giver brugerne mulighed for at skrive direkte i en PDF-fil. Før oprettelsen af ​​dette værktøj skulle PDF-dokumenter udskrives, udfyldes manuelt og derefter scannes og mailes eller simpelthen sendes til en modtager. Det indbyggede værktøj til skrivemaskine gør det muligt at indtaste input direkte i tekstfelter placeret i hele dokumentet. Skriftstørrelse, stil og farve kan tilføjes, fjernes eller ændres med afsnittet Skrivemaskine-knap på arbejdsområdet. Dette afsnit kan tilpasses, så det er let at bruge. Dette inkluderer tilføjelse af knapper.

Tilføjelse af en knap til Adobe skrivemaskine

Trin 1

Start Adobe Acrobat 7.0 ved at klikke på programikonet eller gå til Start-menuen, vælge "Alle programmer" og klikke på "Adobe Acrobat 7.0"

Trin 2

Åbn et PDF-dokument ved at klikke på "File" og derefter "Open" eller "File" og derefter "New", hvis du vil åbne et tomt PDF-dokument.

Trin 3

Åbn skrivemaskineværktøjet ved at vælge "Værktøjer", "Skrivemaskine" og derefter "Skrivemaskine værktøjslinje."

Føj skrivemaskinknapper og værktøjer til værktøjslinjen ved at trække den øverste bjælke i skrivemaskineværktøjet til værktøjslinjen øverst på skærmen. Dette docker skrivemaskineværktøjet sammen med resten af ​​Adobe-værktøjerne.