Sådan downloades Windows Mail til Vista

Windows Mail er nu kendt som Windows Live Mail. Windows Live Mail er et e-mail- og nyhedsgruppeprogram, der giver brugeren mulighed for at kontrollere flere e-mail-konti på et enkelt klientprogram. Windows Live Mail er efterfølgeren til Microsoft Outlook, som ikke udvikles længere. Som enhver e-mail-applikation kræver Windows Live Mail, at brugeren opretter en e-mail-konto på en af ​​de forskellige e-mail-udbydere såsom Google Mail, Yahoo Mail, MSN Mail, Hotmail og AOL Mail.

Trin 1

Besøg Microsofts hjemmeside på microsoft.com. Rul musen over downloadsektionen, og klik på Windows Vista-linket i rullemenuen.

Trin 2

Find Windows Live Mail-ikonet, der normalt er under det blå brevhoved til Windows-download. Klik på ikonet for at indlæse den næste webside, der fører dig til download (se Ressourcer).

Trin 3

Vælg det sprog, du vil downloade, og klik på download-knappen. Programmet downloades. Dobbeltklik på installationsopsætningsfilen, og tryk derefter på "næste", når der vises en prompt på skærmen, der spørger, om du vil fortsætte installationen.

Trin 4

Accepter vilkårene for aftalen og ansvarsfraskrivelse for software ved at trykke på knappen "Enig". Vælg den mappekatalog, som du vil installere Windows Mail i, eller du kan lade den være som standard.

Tryk på "Installer" og vent på, at installationsprocessen kører kryds. Tryk på "Luk", når installationsopsætningen fortæller dig, at softwaren blev installeret. Du har afsluttet installationen.