Sådan forbedres tv-klassificeringer

Der er to forskellige typer tv. Den første er lokal programmering; dette inkluderer dine lokale nyhedsudsendelser. Den anden type er på netværksniveau; Dette inkluderer morgen- og aftennyhedsprogrammer og prime-time komedier og dramaer. Begge typer programmering evalueres på et ratingsystem administreret af Nielsen Media Research. Nielsen bruger håndskrevne programmeringslogfiler i forbindelse med automatiserede "folkelæsere" (bokse, der er knyttet til dit tv, der tager højde for, hvilke programmer du ser og hvornår) til at "bedømme" et bestemt programs popularitet; at have den højeste rating for din tidsslot svarer til at vinde den tidsslot. Da annonceindtægter er baseret på et programs Nielsen-rating, er forbedring af et shows ratings afgørende for dets ultimative økonomiske succes.

Identificer dine målgruppers behov og ønsker ved at organisere en fokusgruppe. Forskellige programmer har forskellige "mål" seere; nogle programmer (såsom dramaer) er rettet mod kvinder, mens sportsprogrammering er designet til at tiltrække mandlige seere. Disse kaldes "demografi." En måde at identificere ønsket om dit mål demografiske er at holde en fokusgruppe. Dette kan gøres online eller personligt. Det indebærer at samle en lille gruppe mennesker - typisk fra din målgruppe - og spørge dem, hvad de kan lide eller ikke kan lide ved et bestemt program. Programmets direktører kan derefter foretage ændringer baseret på resultaterne af fokusgruppen.

Skift dit talent. For et nyhedsprogram vil dette betyde at ændre dine ankre eller din meteorolog; for et underholdningsprogram ville det betyde at ændre stjernerne i showet. Populariteten af ​​en given personlighed vurderes ud fra noget, der kaldes "Q" scores. Når en tv-personlighed har en lav "Q" -score, betyder det, at han ikke kan lide publikum. Nogle gange kan fyring af denne person føre til en stigning i ratings.

Tag chancer med din udsendelse. I en casestudie fra 2008 af Tracey Robinson-English krediterede tv-nyhedsveteranen Hank Price hans levetid i virksomheden evnen til at prøve nye ting. Pris erkendte, at nogle gange vil et nyt venture give bagslag og føre til lavere ratings, men fordelen ved at være den første til at prøve et nyt format eller brand kan resultere i langsigtet dominans i et bestemt marked eller en bestemt tid. Et nyt format kunne omfatte eliminering af tilstedeværelsen af ​​journalister under en tv-nyhedsudsendelse, som Prices NBC-tilknyttede selskab gjorde i 2010. Showskabere kan også vælge at omarbejde et programs branding, såsom en stations beslutning om at skifte fra et "Action News" -format, der fokuseret på kriminalitet og bilulykker til et mere samfundsbaseret brand, der fokuserer på politik og uddannelse.

Skift programmets tidsslot. Visse tidsvinduer er berygtede for at være de sværeste at vinde i tv. Industriens websted Buzzsugar.com viser mandag aften klokken otte og ni, torsdag aften klokken otte og ni og søndag aften klokken otte som de sværeste tidsspor at vinde i 2010. Hvis dit show går op mod et ratingkraftværk (såsom CBS-hits "CSI" eller "NCIS"), kan flytning af programmet til et mindre konkurrencedygtigt tidsrum give det et boost af ratings.

Skift den måde, som programmet annonceres på. Konventionelle muligheder inkluderer reklamer for at vise forhåndsvisning af en kommende episode eller placere en stor farveannonce i et magasin eller en avis. Men nyere muligheder - såsom at bruge internettet og mobiltelefoner, som mere specifikt kan målrette mod showets nøgledemografiske - genopfinder den måde, hvorpå shows annonceres. Korte beskeder, der indeholder simpel tekst eller endda et videoklip, kan sendes til seerne for at give dem en forhåndsvisning af et kommende show.

Ansæt en ekstern konsulent til at evaluere dit program. Disse personer kan se på et bestemt show gennem et objektivt tredjepartsobjektiv og give dig den bedste idé om, hvad der fungerer - og vigtigere, hvad der ikke fungerer - i et givet program. Konsulenten kan fokusere på udseendet af dit programs stjerner - noget så tilsyneladende mindre som deres kosmetiske udseende - eller konsulenten kan se på de andre visuelle elementer, der går ind i en udsendelse, såsom et forældet sæt eller grafikpakke. Nogle konsulenter kan også arbejde med showets forfattere for at forbedre det indhold, der videreformidles til seerne under programmet.

Tips

Undersøg dit programs vurderinger over en længere periode. Nielsen Media Research måler et programs rating på daglig basis, men fokuserer på ratings i løbet af fire nøglemåneder: februar, maj, juli og november. Disse fire måneder er kendt som "fejer" måneder; en stations eller netværks salgsafdeling baserer sine kvartalsvise annonceringsrater på Nielsen-ratings fra den seneste "sweeps" -periode. I stedet for at sammenligne ratings fra maj og november, skal du sammenligne ratings fra år til år (for eksempel november-ratings fra de sidste tre år). Fordi seernes vaner ændres afhængigt af sæsonen (de er mere tilbøjelige til at se tv om efteråret og vinteren, når vejret er koldere og solen går ned tidligere), er sammenligning af år til år vurderinger en mere nøjagtig måde at vurdere de langsigtede succeser med et bestemt program.

Forstå, at få programmer vinder seere i nutidens kultur, især på det lokale programmeringsniveau. En undersøgelse fra 2001 foretaget af Pew Research Centers Project for Excellence in Journalism viste, at næsten otte ud af ti lokale nyhedsstationer havde lidt ratings i løbet af det foregående år.

Udøv tålmodighed. Det kan tage tid for seerne at skifte deres tv-visningsvaner; disse ændringer er muligvis ikke tydelige over et par måneder, men snarere over et år eller mere.

Vær tro mod dit brand. Mens der foretages en væsentlig ændring af et program, kan det fungere nu og da, men konstant at skifte stjerner og tema for showet kan være skurrende for seerne, hvilket får dem til at miste interessen.