Sådan bruges en mobil CB i dit hjem

Citizen band (CB) radio har eksisteret siden 1950'erne med en stigning i popularitet i slutningen af ​​1970'erne på grund af trucker-film og datidens popkultur. Radioerne har mistet meget af deres popularitet siden fremkomsten og mere almindelig brug af mobiltelefoner til mobilkommunikation. CB anvendes dog stadig i nogle områder til kommunikation under sportsaktiviteter såsom jagt eller fiskeri eller til anden personlig kommunikation på kort afstand. Den mobile CB, designet til brug i en bil eller lastbil, kan bruges som en baseenhed i hjemmet med en lille ændring.

Trin 1

Tilslut strømkildekablerne på CB-radioen til en strømforsyning. Fordi mobile CB-radioer er designet til at fungere i et køretøj, bruger den en strømforsyning på 12 til 14 volt jævnstrøm (DC). Strømforsyningen konverterer 120 volt husstandsstrøm til 13,8 volt DC. CB-radioens ledninger er fastgjort til strømforsyningen ved normalt at fjerne enderne på ledningen og indpakke dem omkring skruerne angivet i strømforsyningsmanualen.

Trin 2

Fastgør en antenne til CB-radioen. Mens en basestationsantenne, monteret på beslag på husets tag, bedst kan en mobil antenne presses i brug. Mobile antenner har ofte monteringsbeslag, der fastgøres til bilens regnrender. Ret beslagene ud og brug dem til at fastgøre antennen til husvæggene eller tagskærene med en træskrue. Monter antennen så højt som muligt for at forbedre modtagelsen.

Tilslut den medfølgende mikrofon eller en eftermarkedsmikrofon til forbedret lyd til CB-radioen. På dette tidspunkt skal radioen være i drift. Lav en testudsendelse, og vent på svar. Tjek radioen med en kendt mobil CB i en bil eller lastbil.