Sådan programmeres en DIRECTV-fjernbetjening til et Sharp TV

DirecTV-fjernbetjeningen skal programmeres med de korrekte koder på den rigtige måde, for at den kan fungere med satellitmodtageren og de komponenter, som du vil styre med fjernbetjeningen, inklusive dit Sharp TV. Selvom processen kun tager kort tid at gennemføre, vil fjernbetjeningen ikke acceptere koden, hvis du ikke bruger den korrekte installationsmetode.

Trin 1

Tænd for Sharp TV ved hjælp af tænd / sluk-knappen på TV'et. Læs trin 2 til 5 omhyggeligt, inden du begynder opsætningen. Koderne til Sharp TV er 10093, 10689, 10688, 10851 og 10818. Opbevar disse koder praktisk, når du er klar til at starte.

Trin 2

Flyt kontakten på fjernbetjeningen til "TV" -positionen. Glideren er øverst på fjernbetjeningen. Indstillingerne på diaset er ikonet for "DirecTV-satellitmodtager", "AV1", "AV2" og "TV."

Trin 3

Tryk på “Select” og “Mute” -knapperne på samme tid, indtil lyset under tv-indstillingen på skyderen blinker grønt to gange. Slip knapperne "Select" og "Mute".

Trin 4

Indtast en af ​​de femcifrede koder ved hjælp af det numeriske tastatur, startende med den første, 10093. Hvis du indtastede koden korrekt, blinker et grønt lys to gange under TV-indstillingen på skyderen.

Trin 5

Ret fjernbetjeningen mod Sharp TV og tryk på tænd / sluk-knappen. Hvis tv'et slukkes og tændes igen, har du indtastet den korrekte kode. Hvis tænd / sluk-knappen ikke slukker for tv'et, skal du følge instruktionerne i trin 6.

Gentag trin 2 til 5. Udskift koden i trin 4 med den næste kode i trin 1. Fortsæt med at gentage trin 2 til 5, indtil en af ​​koderne slukker og tænder fjernsynet.