Sådan installeres en Savin Copier-harddisk

De fleste kopimaskiner, der er fremstillet siden 2000, er digitale og inkluderer en harddisk. Disse harddiske lagrer ikke kun kopimaskinens operativsystem, men bruges også til at gemme billedfiler til alle kopierings-, udskrivnings-, scannings- og faxjob, kopimaskinen udfører. Savin kopimaskiner, der er produceret af Ricoh, er udstyret med en række forskellige harddisktyper og -størrelser. Disse harddiske kan fjernes og udskiftes ligesom du ville gøre, når du fjerner en computers harddisk.

Fjern kopimaskinens bagpaneler. Panelerne holdes inde med skruer eller hængsler afhængigt af kopimodellen.

Find harddisken. En Savin-harddisk vises forskellige steder, og dens nøjagtige placering afhænger af modellen. For at finde den skal du enten henvise til din servicehåndbog eller kigge efter en lille metalkasse, der er ca. 6 tommer lang og 5 tommer bred. De fleste Savin-harddiske opbevares bag dette beskyttende metalhus.

Fjern metalafskærmningen med en skruetrækker. Sagen opbevares med op til seks skruer. Når alle skruerne er fjernet, kan metalkassen let fjernes.

Fjern harddisken. Det fastgøres med flere skruer og på et bånd. Når du har fjernet skruerne, skal du trække båndforbindelsen fra enden af ​​harddisken. Når den er fjernet, er harddisken fri.

Tilslut en ny harddisk til båndet. Båndets stik går direkte ind i slutningen af ​​den nye harddisk. Ret stifterne op, og tryk båndet og harddisken godt sammen. Det klikker enten sammen eller passer perfekt sammen meget tæt.

Skru skruerne ind igen. Genmonter skruerne, der holder harddisken og metalhuset tilbage på plads. Udskift kopieringsdækslerne.

Elementer, du har brug for

  • Servicehåndbog

  • Brugervejledning

  • Skruetrækker

Tips

Du bliver nødt til at indlæse operativsystemet tilbage på den nye harddisk, før du bruger kopimaskinen.

Advarsler

Sørg for, at du er jordforbundet, inden du arbejder på harddisken, fordi statisk elektricitet kan beskadige harddisken og andre komponenter.