Fixing OS X Installer fejl "kan ikke verificeres" og "fejl opstod under forberedelsen af ​​installationen"

To usædvanlige fejlmeddelelser, der kan opstå under forsøg på installation af OS X El Capitan eller OS X Yosemite, er "Denne kopi af Install OS X El Capitan-applikationen kan ikke verificeres. Det kan have været beskadiget eller manipuleret under downloading " fejl eller en " Denne kopi af programmet Installer OS X Yosemite kan ikke verificeres. Det kan være blevet beskadiget eller manipuleret under downloading " message, or a more vague " Der opstod en fejl under forberedelsen af ​​installationen. Prøv at køre igen " fejlmeddelelse. Nogle gange kan disse løses ved blot at genstarte og forsøge at geninstallere OS X igen (eller geninstallere OS X-installationsprogrammet, hvis det blev beskadiget), men hvis fejlmeddelelserne er vedholdende, kan du finde det, at ændre systemdatoen for Mac kan være løsningen.


Det er muligt at støde på disse fejl under stort set enhver form for installationsforsøg i OS X El Capitan eller OS X Yosemite, der spænder fra standardversionen af ​​App Store, ved hjælp af internetgendannelse, for at rydde installationer og bruge et bootbart installationsprogram på en mål Mac.

Hvis du løber ind i en fejlmeddelelse, mens du forsøger at opdatere eller installere OS X fra en aktiv OS X-opstart (f.eks. En standardopgradering fra App Store), kan du typisk løse problemet ved blot at indstille dato og klokkeslæt på Mac at blive bestemt automatisk. For at gøre dette skal du gå til Apple-menuen> Systemindstillinger> Dato og klokkeslæt og sørg for, at indstillingen "Indstil dato og klokkeslæt automatisk" er markeret:

Denne metode kræver, at Mac'en har aktiv internetadgang. Hvis du er på en computer uden internetadgang, eller hvis du støder på problemet under en alternativ OS X installationsmetode og dermed ikke kan få adgang til Systemindstillinger, drejer du til Terminal for at indstille datoen er den næste mulighed.

For at afgøre, om Terminal-date-tricket kan rette disse fejlmeddelelser og hjælpe dig med at installere OS X korrekt, skal du vende tilbage til kommandolinjen, mens du er på startmenuen "Installer OS X". Træk menuen "Hjælpeprogrammer" ned og vælg "Terminal", og skriv derefter følgende kommando i prompten:

date

Hit tilbage, og hvis den rapporterede dato er noget andet end den aktuelle aktuelle dato, så har du næsten helt sikkert fundet årsagen til problemet. Dette kan se lidt ud:

Mon Jan 19 09:55:15 PST 1984

Hele linjen betyder, at datoen skal være korrekt for at installere OS X, specifikt året, fordi hvis datoen er angivet før udgivelsen af ​​OS X, vil fejlen udløse. Vær særlig opmærksom på året som en åbenbar indikator for noget galt. Hvis du bemærker datoen er helt forkert, kan du indstille den aktuelle dato og klokkeslæt ved hjælp af en variant af den samme terminalkommando. Du har nu to fremgangsmåder, indstil datoen via internettet, eller indstil datoen manuelt. Indstilling via internettet er nemmere:

ntpdate -u time.apple.com

Det vil ikke fungere, hvis Mac'en ikke har internetadgang. Således skal du bruge kommandoen "dato" igen, men med manuelle specifikationer.

Den manuelle datoformat, der skal bruges, er lidt underligt, hvis du er bekendt med kommandolinjen, kan du hente det selv ved hjælp af dato -hjælp, der ligner "[mm] dd] HH] MM [[cc] yy] ”

I enklere udtryk er det: Måned Dato Hour Minute Year, og det er indtastet som en solid linje uden pauser eller mellemrum mellem tallene. Hvis du f.eks. Indstiller datoen som "20. september 2016 kl. 17:33", vil du bruge følgende syntaks:

date 0920173316

Det kan se ud som en tilfældig streng af tal, men det er faktisk måneden 09, dato 20, tid 1733 og år 16, kombineret.

Når du har indtastet den rigtige dato og slår retur, kan du gå ud af Terminal og starte installationsprocessen igen som oprindeligt beregnet, og OS X skal ikke længere smide de risikable lydfejlmeddelelser.

Bemærk, at nogle gange vil du se "Denne kopi af Install OS X Yosemite applikationen kan ikke verificeres. Det kan være blevet beskadiget eller manipuleret under downloading " fejlmeddelelse, fordi den faktiske installatør blev ændret eller beskadiget under en download, for at være sikker på, at det ikke er tilfældet, skal du altid downloade OS X installeringsprogrammer direkte fra Apple og App Store, og aldrig fra et tredjeparts websted. Også, nogle gange, "En fejl opstod under forberedelsen af ​​installationen. Prøv at køre igen "vises fejlmeddelelsen og løser sig selv med en simpel genstart. Ikke desto mindre vises disse to fejlmeddelelser også, når systemdatoen på Mac'en er indstillet forkert, hvilket naturligvis er det, vi diskuterer her.

Dette fejlfindingstryk blev efterladt i vores kommentarer af DAVIDSDIEGO, som fandt løsningen på bensmann.no. Det er bemærkelsesværdigt, at begge brugere har fundet forskellige fejlmeddelelser på trods af at de har samme opløsning.

Lad os vide i kommentarerne, hvis dette hjalp med at løse disse specifikke fejlmeddelelser for dig, og hvis ikke, hvilken metode fungerede for at rette installationsfejlen med OS X.