Sådan udtrækkes e-mail-adresser fra en webside

Du kan udtrække eller høste e-mail-adresser fra en webside på to måder. Du kan udføre en manuel udpakning, eller du kan bruge e-mail-ekstraktionssoftware. Afhængigt af hvor bred din søgning er (dvs. en e-mail-adresse i forhold til enhver e-mail-adresse, der findes på en webside) og mængden af ​​indhold på websiden, kan du overveje at gå med e-mail-ekstraktionssoftware. Uanset hvad, kan du udtrække e-mail-adresser fra internettet ganske let. Lær begge metoder.

Uddrag af e-mail-adresser fra Internettet i hånden

Trin 1

Gå til din adresselinje, og indtast domæneadressen på den webside, hvorfra du udtrækker e-mail-adresser.

Trin 2

Flyt din musemarkør inde på websiden, og højreklik på "Vis valgkilde." Denne kommando får et pop op-vindue til at vise HTML-koden for den side.

Trin 3

Klik på fanen "Rediger", som er placeret i den øverste menulinje. En rullemenu vises. Klik på linket "Find".

Trin 4

Indtast den e-mail-adresse, du vil udtrække, i feltet "Find". For en bred søgning skal du indtaste symbolet "@", som udtrækker hver e-mail-adresse, der findes på websiden.

Gennemse den komplette liste over e-mail-adresser. Klik på "Næste" for at blande fra den første til den sidste.

Uddrag af e-mail-adresser fra internettet ved hjælp af software

Trin 1

Download din e-mail-adresseudvindingssoftware. Klik på knappen "Download", og vælg "Gem". Vent til downloadprocessen er afsluttet. Åbn filen, og flyt musemarkøren inde i tekstinputfeltet i din software. Indtast domæneadressen på den webside, du vil søge på.

Trin 2

Vælg systemindstillinger. Systemindstillinger varierer fra software til software, men almindelige regler for udpakning inkluderer, hvordan e-mail-adresser grupperes og arrangeres til visning.

Trin 3

Klik på knappen "Start" for at starte programmet. Softwaren kan køre i flere minutter.

Se listen over e-mail-adresser.