Sådan sælges printkort til skrot

Du kan sælge kredsløbskortene i din computer og andet elektronisk udstyr til elektroniske genbrugsmaskiner eller metalraffinaderier. Printkort indeholder guld og kobber. Genbrugere kan genbruge nogle elementer på kredsløbskortet direkte eller smelte hele kortet for at høste ædle metaller. Find genbrugere via lokale myndighedskontorer eller internetsøgninger, og lær derefter deres krav til accept af genbrugsbrætter og de priser, de betaler, som varierer meget.

Trin 1

Ring til din lokale afdeling for offentlige arbejder, sanitet eller energi for at se, om de kan anbefale en kredsløbskøber i dit område. Hvis din by anbefaler et firma, er der stor chance for, at det er et velrenommeret firma, der betaler en rimelig markedspris. Ring til alle anbefalede købere for at afgøre, hvilken pris de betaler for printkort.

Trin 2

Brug Internettet til at finde metalraffinaderier og elektronikgenbrugere i nærheden af ​​dig. Opret en liste, der inkluderer navn, adresse og foretrukken kontaktmetode (telefon, e-mail eller personligt besøg) for hver potentiel køber.

Trin 3

Ring til elektronikgenbrugere. Spørg, hvilke dele de tager, og hvor meget de betaler for printkort. Spørg, om de køber brugte computere, der stadig er samlet, eller om du først skal fjerne printkortene. Du kan muligvis også sælge andre computerdele, inklusive ældre.

Trin 4

Ring til metalraffinaderierne på din liste for at afgøre, om de køber printkort og til hvilken pris. Ikke alle metalraffinaderier tager kredsløb.

Trin 5

Tjek de daglige metalpriser på Precious Metals Refined-webstedet ved hjælp af deres faneblad "Markeds overblik", der viser de daglige ændringer i metalpriserne for den aktuelle måned. Undersøg tidligere metalpriser for at finde ud af, om det nu er et godt tidspunkt at sælge til et metalraffinaderi. Overvej at overvåge metalpriserne i en måned, før du sælger dine printkort.

Trin 6

Søg uden for dit samfund, hvis du ikke kan finde en køber i nærheden. Diskuter forsendelsespolitikken for købere, der ikke er i dit område. Hvem betaler for forsendelse? Hvornår modtager du betaling? Vil det være en check, et depositum til en webbaseret tjeneste eller en anden form for udveksling?

Vælg en køber baseret på de priser, du har opdaget, og hvor let det er at afslutte salget. Du foretrækker måske at acceptere en lidt lavere sats for dine kredsløb end at vente på, at en højere betaling sendes til dig.