Hvad er flash- og pauseknapperne på en telefon?

Fasttelefoner og mobiltelefoner i dag har adskillige knapper, du kan trykke på for at forårsage specifikke handlinger. "Flash" -knappen engagerer funktionen ventende opkald, så du kan acceptere et andet indgående opkald. Knappen "Pause" indsætter ekstra plads i et telefonnummer, der er programmeret i telefonbogens hukommelse eller hurtigopkald. Disse funktioner kan normalt udføres, selv når din telefon ikke har en "Flash" eller "Pause" -tast, som på en roterende telefon.

Blitz

"Flash" -knappen på en telefon skifter mellem to opkald på samme linje. For at en "Flash" -knap skal fungere efter hensigten, skal du have tjenesten Opkald venter på din telefonkonto. Ved at trykke på "Flash" -knappen, når du hører et ventende signal og derefter igen under dit opkald, kan du holde to skiftende samtaler på en enkelt telefonlinje. Hvis din telefon ikke har en "Flash" -knap, kan du normalt aktivere "Flash" -funktionen ved at holde modtagerhaken nede i et par sekunder og derefter frigive den.

Pause

Knappen "Pause" bruges til at indsætte en pause i en række numre, der er indtastet i hukommelsen. Nogle telefonsystemer kræver opkald til et bestemt nummer for at få en ekstern linje, normalt nummeret "9." Det tager normalt telefonsystemet et par sekunder at nå en ekstern linje, så hvis den automatiske opkaldssekvens leveres umiddelbart efter "9, "opkaldet går ikke igennem. Pausefunktionen giver telefonen mulighed for at holde pause efter det oprindelige nummer, der er ringet op, og derefter levere resten af ​​telefonnummeret. Denne funktion kræves ofte også for internationale numre, der indtastes i hukommelsen.

Ingen knapper

Hvis du har en ældre telefon eller en simpel model uden "Flash" eller "Pause" -knapper, kan du muligvis stadig få adgang til disse funktioner. I nogle telefonsystemer kan brug af et nummer på tastaturet - som nummeret "9" - erstatte "Pause" -knappen, når du programmerer en kort pause i et telefonnummer i hukommelsen. På ældre roterende eller berøringsfarvede telefoner kan du normalt trykke på kontakthaken, som lægger telefonen på, for at få adgang til den indgående ventende telefon i stedet for at bruge en "Flash" -knap.

Andre knapper

Ud over knapper til flash og pause har de fleste telefoner genopkalds-, overførsels- og højttalerknapper. Nogle telefoner har detaljerede menusystemer med en menu- eller tilstandsknap, som du kan programmere håndsæt, telefonbog, sms-og svarsystemindstillinger med. For telefoner uden disse knapper kan disse muligheder ofte fås ved at parre "#" eller "_" -tasten med et bestemt nummer. For eksempel kan du trykke på "_70" for at tillade et trevejsopkald på en berøringsfarvet telefon eller ringe "1070" på en roterende telefon ifølge AT&T.