Sådan slår du ur lyd på iPhone

iPhone-brugere kan måske undre sig over, hvordan de kan slå lyden af ​​de lydeffekter, der afspilles, når et telefonnummer bliver ringet til det numeriske tastatur på en iPhone. Hver gang du trykker på en nummertast på tastaturet, afspilles en ny lydeffekt. Nogle af jer tænker muligvis, det er godt og alt, men hvordan slukker du for disse lydeffekter, når du ringer et nummer, så jeg kan ringe et nummer i stilhed fra iPhone?

Det viser sig, at der er en måde at tavle lydlydeffekterne, når du ringer til telefonnumre på en iPhone, læs videre for at lære at udføre opgaven.


Hvis du er interesseret i en hurtig baggrund, er de lyde, der spilles under nummeropkaldet på iPhone, det samme som du ville høre på en anden DTMF-telefon med traditionelle berøringssignaler, hvor hvert opkaldt nummer har en unik taletone lyd forbundet med den . Mens disse numeriske lydsignaler var nødvendige i mobiltelefonens æra, er lydeffekterne ikke længere nødvendige for blot at ringe et nummer med succes, men lydeffekterne vedvarer selv på moderne smartphones som en iPhone. Det er en historisk artefakt at ringe numre, som mange brugere kan lide, og for mange mennesker er der en stærk anerkendelse for lyde og numre, hvor du ofte kan fortælle et nummer, der indtastes forkert, simpelthen ved at høre det forkert. Alligevel kan nogle mennesker bare ringe et telefonnummer på deres iPhone i stilhed uden at ringetonerne bliver spillet højt, så det er det, vi skal fokusere på her.

Hvordan slukker du opkaldslydninger på iPhone, når du ringer til et telefonnummer?

Der er et par forskellige måder at dæmpe afspilningen af ​​lydeffekter, når du indtaster et telefonnummer på iPhone. Vi dækker de to enkleste metoder til at slukke for tastaturlydene; ved hjælp af stemmekontakten og ved brug af hovedtelefoner.

Hurtig bemærkning: Deaktiverer tastaturklik og tastaturlydeffekter på iPhone og iPad for øjeblikket deaktiverer ikke lydeffekterne, da telefonopkaldshøjderne teknisk set ikke er en lydlyd på tastaturet.

1: Sluk opkaldslydninger ved at dæmpe iPhone

Den første metode til at slukke iPhone-lydeffekterne er at simpelthen slukke for iPhone. Dette er nemt, fordi alle iPhone-enheder har en hardware-lydkontakt på siden af ​​hver model ved siden af ​​lydstyrkeknapperne.

Bare se på siden af ​​iPhone og find den lille Mute-kontakt og aktiver den. Vend det på, så du kan se en lille rød indikator, når den røde indikator i mute-kontakten er synlig betyder det, at Mute-knappen er aktiv, og iPhone'en er dempet for alle lyde, herunder dæmpning af opkaldslydningerne.

Husk at skifte Mute-knappen igen, hvis du ikke vil holde iPhone i lydløs tilstand, fordi alt på iPhone ikke vil producere lyd, hvis Mute-knappen er aktiveret, og i stedet vil enheden bare vibrere. Dette omfatter alle lyd, uanset om det er indgående ringetoner til telefonopkald, lydmeddelelser til sms, advarselslyde, ekstern musik, kameralyd og lyd eller video, der kommer ud af videoer eller apps. Mute-knappen er helt dækkende på iPhone, og det er derfor, at det virker at slukke for lydlydene også, så længe den mute-knap er aktiveret.

2: Silence Eksterne opkald lydeffekter på iPhone ved hjælp af hovedtelefoner

Hvis du bruger hovedtelefoner eller har nogen tilsluttet til iPhone, ringer der ikke i telefonapplikationen eksterne lyde gennem iPhone-højttalere, men i stedet vil de afspille lydlydene via hovedtelefoner, øretelefoner eller airpods.

Du kan også tilslutte et sæt hovedtelefoner til iPhone og ikke engang bruge dem blot for at opnå lyden af ​​opkaldet lyde.

Dette dræler ikke lydeffekten teknisk eller slukker dem, det omdirigerer kun lydeffekterne, når du ringer gennem lydudgangen på hovedtelefonstikket eller Lynporten, hvis din iPhone er modig uden en hovedtelefonport.

Uanset om det er lettere for dig at slå lydlydene på en iPhone ved hjælp af Mute-knappen eller ved at bruge hovedtelefoner, er det helt op til dig, og hvordan du bruger din enhed, men for de fleste brugere er Mute-kontakten nok den bedste tilgang.

Som tidligere nævnt er der ingen indstilling til at deaktivere eller deaktivere lydeffekterne på iPhone. Men det er altid muligt, at fremtidige iOS-udgivelser vil indeholde en skift indstilling for at aflytte tonetonen lyde på en iPhone som en slags mulighed, eller måske helt af med dem helt.

Personligt kan jeg lide lydeffekterne, når du ringer til et nummer, men jeg er også en af ​​de nørder, der graver DTMF-toner begravet på deres Mac og spiller rundt med dem, fordi jeg er en nørd og det er den slags ting jeg finder at være interessant. Men når som helst jeg ikke vil have iPhone til at gøre en lyd, når du ringer, skifter jeg bare den mute switch, men hver bruger er anderledes. Brug bare hvad der virker for dig.