iPhone Holder Genstart Randomly? Sådan løses det her

Mens iOS normalt er en temmelig fejlfri oplevelse uden mange fejl eller fejl, er et problem, der opdrætter for nogle iPhone- og iPad-brugere, særligt irriterende; deres iPhone holder genstart tilfældigt. Tilsyneladende ud af ingenting og tilfældigt genstarter iPhone sig selv, og du vil se et Apple  logo før enheden starter op og kan bruges igen. Dette kan ske undertiden nogle gange, og i de værste situationer sker det ofte. Hvis du støder på det hyppige iPhone-genstartsproblem, er der en konsekvent pålidelig løsning for at løse dette problem en gang for alle, og heldigvis er det ikke særlig udfordrende. Følg nedenstående fejlfindingstrin, og du vil løse det tilfældige genstartsproblem i kort rækkefølge.

Fastgørelse af tilfældigt genstart af iPhone

Den mest pålidelige måde at stoppe iPhone fra tilfældigt at genstarte sig ud af ingenting, er at sikkerhedskopiere enheden og opdatere iOS-systemsoftwaren, efterfulgt af opdatering af apps. Dette gøres nemt på enheden gennem iCloud og OTA opdateringer, her er hvad du vil gøre:

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "iCloud" og derefter "Backup" og vælg "Back Up Now". Lad denne sikkerhedskopiering være færdig inden du går videre. Gå ikke over dette trin (du kan også sikkerhedskopiere til iTunes, hvis du foretrækker det, på den ene eller anden måde, backup enheden, inden du går videre)
  2. Når iPhone / iPad er sikkerhedskopieret, gå nu tilbage i Indstillinger og gå til "General" efterfulgt af "Software Update". Når du ser en opdatering tilgængelig, vælg "Download & Install"
  3. Lad opdateringen fuldføre installationen af ​​sig selv, enheden genstarter automatisk og starter sikkerhedskopieringen som normalt, når den er færdig
  4. Start nu App Store-applikationen på iPhone eller iPad, og gå til fanen "Opdateringer" for at opdatere alle dine apps

På dette tidspunkt skal iPhone eller iPad ikke genstarte sig selv tilfældigt, da de nyeste softwareopdateringer har tendens til at rette fejlen eller fejlene, der forårsagede tilfældigt genstartingsproblemet, så sørg for at installere både den nyeste iOS og den nyeste versioner af apps. Nogle gange kan du endda bare installere de nyeste versioner af apps hjælpe med at rette en bestemt app ned i iOS, så spring aldrig over disse trin, hvis du vil have en mere stabil enhed.

Hvis du stadig har et problem, skal du nulstille enheden som ny og derefter gendanne den fra den sikkerhedskopi, du har lavet. Hvis det ikke virker, kan det i sjældne tilfælde være et hardwareproblem, og du vil kontakte Apple Support direkte for at få en løsning eller rettelse.

Det tilfældigt genstarte problem kan ske på en hvilken som helst iOS-enhed, uanset om det er en iPad, iPhone eller iPod touch, og med næsten enhver iOS-systemversion. Selv om problemet først opstod for nogen tid siden, sker det stadig for denne dag for nogle brugere med visse software, og jeg støder på det med jævne mellemrum på en helt ny 6S Plus med næsten den nyeste softwareopdatering og lancerer et par specifikke apps, men opdaterer til den nyeste version synes at løse problemet for næsten alle.