Sådan oprettes plakatkalendere til udskrivning

Hvis du foretrækker en kalender, der er skræddersyet til at matche din personlighed, kan du lave en på egen hånd ved hjælp af Microsoft Office-skabeloner. Disse skabeloner giver dig mulighed for at oprette unikke plakatkalendere, som du kan udskrive for hver måned af året. Du kan tilføje fotos, brugerdefinerede meddelelser og endda indtaste dine egne specielle datoer i kalenderen, hvis du vil.

Trin 1

Åbn Microsoft Word og klik på menuikonet "Office" (placeret i øverste venstre hjørne - det ligner fire farverige firkanter). Klik på "Ny" for at oprette et nyt dokument.

Trin 2

Rul ned på listen over skabeloner, og vælg "Kalendere".

Trin 3

Prøv at finde en kalender, der er større end standard Word-dokumentet på 8,5 x 11 tommer. Hvis der ikke er nogen tilgængelig, skal du vælge en 8,5 x 11 kalender, der har en stående retning (de længste sider er lodrette). Vælg en skabelon, der har et foto øverst og kalenderdataene i bunden.

Trin 4

Slet billedet i skabelonen, og udskift det med dit eget billede eller design. En TIF-fil er bedre til udskrivning af billeder, men en JPEG fungerer også.

Trin 5

Indtast en besked eller billedtekst i det angivne tekstfelt, hvis skabelonen indeholder en. Klik inde i hver firkantede datafelt for at indtaste oplysninger om specielle datoer (valgfrit).

Trin 6

Højreklik på de felter, der udgør kalenderen (hvis der er nogen), og vælg "Format Autoshape". Skift farve på kassen efter eget valg. Gentag trin fire til seks for alle måneder af året.

Trin 7

Gem filen. Gå til "Udskriv" i Word-hovedmenuen, og vælg "Egenskaber" ved siden af ​​den valgte printer.

Trin 8

Juster dokumentets størrelse, hvis den er større end 8,5 x 11 tommer (standard), og skift udskriftskvaliteten til "Bedst" ​​eller lignende mulighed. Vælg plakat eller blankt papir som papirtype. Indstil dokumentet til at udskrive i fuld farve.

Læg dit blanke pappapir (blankt på den ene side, matte på den anden) i printeren. Klik på "OK" i printerdialogboksen for at udskrive din plakatkalenderfil (en måned ad gangen eller hele årets plakater).