Sådan konverteres Adobe Acrobat-dokumenter til .Jpg

Adobe Systems 'Acrobat-programfamilie giver dig mulighed for at designe, oprette og redigere bærbare dokumentformatfiler (PDF-filer), der kan læses på tværs af mange typer personlige computere uden at kræve operativsystemspecifik tilpasning eller formatering. PDF-filer er nyttige, når du vil sikre, at de oplysninger, du præsenterer, har et fast layout. Du kan også bruge versionerne Acrobat Professional eller Standard eller et online konverteringsværktøj til nemt at konvertere PDF-filer til JPEG (".jpg") billeder. Når du konverterer en PDF-fil til JPG-format, gemmes siderne i PDF-filen som JPG-billedfiler, som derefter kan manipuleres med standard JPG-billedbehandlingsapplikationer.

Adobe Acrobat Professional JPG-konvertering

Trin 1

Åbn den PDF, du vil konvertere i Acrobat Professional eller Standard.

Trin 2

Vælg "Gem som ..." i menuen Filer, og vælg "JPEG" som filtype. Bemærk at ".jpg" er en del af formatvalget for denne filtype.

Brug navigatorfelterne til at bestemme, hvor du vil gemme din konvertering, og klik derefter på "Gem" for automatisk at konvertere dine PDF-filsider til JPEG-format.

Online JPG-konvertering

Trin 1

Opret forbindelse til Internettet, åbn en browser og naviger til http://zamzar.com (linket er under Ressourcer nedenfor).

Trin 2

Indtast PDF-filplaceringen på din pc i formularen "Gennemse ...". Vælg formatet "jpg" i rullemenuen.

Trin 3

Indtast din e-mail-adresse i den angivne form, så du får besked, når den konverterede fil kan downloades fra virksomhedens server.

Klik på "Konverter", når du har læst vilkårene for brug for at udføre konverteringen.