Tilføj 24 skjulte visuelle effekter til Photo Booth & iChat i Mac OS X

Med en lille smule hacking og modifikation kan du tilføje op til 24 ekstra visuelle effekter til iChat videokonferencer og Photo Booth! En læser påpegede denne meget cool Mac OS X mod, og hvis du kan lide at lege med Photo Booth eller iChat-effekter, er det værd at gøre, da det giver dig nogle nye nifty muligheder.

Aktiverer skjulte visuelle effekter i Photo Booth til Mac OS X

Afslut fra Photo Booth og Messages app før begyndelsen.

For at aktivere effekterne finder du først .qtz-filerne på følgende sted:

/System/Library/Compositions

Lav en kopi af disse filer, og kopier dem til følgende sted:

/Library/Compositions

Hvis den anden mappe ikke eksisterer, kan du bare oprette den til samme effekt.

Derefter skal du trække de filer, du vil bruge til noget som TextWrangler eller en anden tekstliste til redigering af egenskabslister. I hver visuel effekt, som du vil bruge i iChat og Photo Booth, skal du blot finde og slette array-koden, der følger "ExcludedHosts", der refererer til at ekskludere Photo Booth og iChat (se screenshot). Det er normalt tæt på toppen af ​​filen:

Når du har slettet disse linjer, skal du gemme filerne og starte iChat eller Photo Booth for at få de nye effekter som ekstraudstyr. Her er en komplet liste over de yderligere skjulte visuelle effekter, du kan aktivere, totalt 24:

* ASCII Art
* Blåtryk
* Uskarphed
* By lys
* Farvekontrol
* Farve omvendt
* Sammensat øje
* Koncert
* Kopi maskine
* Krystallisere
* Dot Screen
* Eksponeringsjustering
* Film lager
* Gamma Juster
* Kaleidescope
* Line Overlay
* Linjeskærm
* Monokrom
* Neon
* Pixellat
* Pointillize
* Plakat
* Skarpe
* Swing
* Tracer
* Zoom Blur

Som RobG på MacOSXHints.com påpeger, kan du forhåndsvise hver af disse effekter ved at åbne kvartsfilerne i Quick Look. Personligt tror jeg, at Ascii Art er den sejeste bare på en ren geek niveau (over screenshot er denne effekt på Mac Finder logoet, under screenshot er 'Line Overlay' effekten på Finder logoet).