Sådan får du GameCube-spil til en PSP

Elementer, du har brug for

  • Sony PSP

  • USB-kabel

  • Computer

Da hukommelsessticks bliver større og større, er Sony PSP mere og mere som en ekstern harddisk, så du ikke kun kan bære spil, musik og film med dig, men også computerfiler. I tilfælde af andre spilsystemer som Nintendo GameCube er deres spil faktisk små nok til at passe på en enkelt PSP-hukommelse. Dette betyder, at du kan bære dine GameCube-spil med dig og spille dem på din Wii- eller GameCube-emulator.

Download og installer IMGBurn på din computer. Downloadlinket findes i ressourceafsnittet i denne vejledning. Placer dit Nintendo GameCube-spil på din computer. Åbn IMGBurn ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet.

Vælg "Opret billedfil fra disk." Du vil blive mødt af IMGBurn's startmenu. Vælg destinationsikonet, og vælg et sted på din computer for at gemme ISO-filen. Klik på den store grønne pil for at starte programmet. Vent, mens dit GameCube-spil er sikkerhedskopieret til din computer.

Tænd din PSP, og slut den til din computer med det medfølgende USB-kabel. Din PSP går automatisk i USB-tilstand, og et vindue dukker op på din computer, så du kan se indholdet af din memory stick.

Kopier din sikkerhedskopierede GameCube ISO, og indsæt den i PSP-hukommelsesstikket. Vent, mens filen overføres. Når den er færdig, skal du trykke på knappen "O" på din PSP for at skubbe den ud og frakoble den fra din computer. Tilslut det til din Wii eller anden spilemulator for at afspille PSP-hukommelsesstikket.

Tips

Videospilemulatorer er lovlige.

Advarsler

Distribution af GameCube ISO-filer er ulovlig.