Anvend særlige effekter og filtre til billeder med XCodes Core Image Fun House

Installer den gratis Xcode Developer Toolkit via App Store (Apple giver det væk til alle dem, der har købt OS X), og derefter Åbn Finder og hit Shift + Command + G. Skriv følgende vej i dialogboksen, der vises:

/Developer/Applications/Graphics Tools/

Dobbeltklik derefter på "Core Image Fun House"

Dette er et lille program designet til at vise frem til programmører OS X's indbyggede visuelle effekter, men det tillader også nogen at anvende effekterne på billeder. Det er snarere som muligheder, der typisk tilbydes på menuen Filtre eller effekter af populære billedredigeringsapps.

Når programmet kører, bliver du bedt om at åbne et billede. Når du har gjort det, giver et flydende palette vindue dig mulighed for at vælge effekter, der skal anvendes (hvis paletten ikke er synlig, skal du klikke på Window-> Effect Stack). Du skal blot klikke på plusknappen sammen med afkrydsningsfeltet Billede for at få vist en liste over effekter, du kan anvende på billedet. De fleste af de effekter, der typisk findes i billedredigeringsapps, tilbydes, og når de først er anvendt, vil programmet også tilbyde en række skydere, der vil lade dig justere intensiteten eller naturen af ​​effekten.

Når du er færdig med at anvende effekter, skal du klikke på Filer-> Gem som og give den ændrede fil et nyt navn.

Dette er et andet tip fra Keir Thomas, forfatter af Mac Kung Fu, en ny bog med over 300 tips, tricks, hints og hacks til Mac OS X Lion. Den er tilgængelig fra Amazon , og også i e-bogformular for alle eReader-enheder, herunder Kindle.