Sådan fjernes en Dowload-blok fra denne computer

Computere er designet til at lette arbejdsbelastningen ved at maksimere effektiviteten. Dette fungerer, så længe de fungerer efter hensigten. Nogle gange fungerer computere som de er designet, men ender stadig med unødvendige hovedpine. En sådan hovedpine opstår, når du surfer på Internettet: du klikker på en download, og den er blokeret, eller der sker intet.

Trin 1

Siden Windows Vista og introduktionen af ​​"Brugerkontokontrol" blokeres alle downloads automatisk. Denne funktion er designet til at forhindre vira, spyware og uautoriserede programmer i at få adgang til computeren. Denne funktion bliver til en hindring, da den beder om din tilladelse til hver eneste ting. Dobbeltklik på en mappe i Windows beder brugerkontokontrol om at "bede" om tilladelse til at åbne mappen. Se i kontrolpanelet, der findes under "Denne computer", for at slukke for det. Menuen til at slå den fra findes i afsnittet Brugerkonti.

Trin 2

Forældrekontrol er en anden Windows-funktion designet til at kontrollere browseroplevelsen, herunder blokerede downloads. Hvis du har en standardkonto, skal du ændre den til en administratorkonto eller bede din administrator om at ændre den. Hvis en forælder eller værge har kontrol, skal du se, om de ændrer den indstilling, der blokerer downloads. De grundlæggende forældrekontrol kan efterlades intakt, og de filtrerer stadig websteder, mens de samtidig tillader downloads.

Trin 3

Mange trådløse routere indeholder avancerede funktioner, der også filtrerer Internettet. Se modemets / routerdokumentationen for at få oplysninger om, hvordan du får adgang til Gateway. Dobbeltklik på netværksikonet i Windows åbner også vinduet "Netværksforbindelsesstatus". Derfra klikker du på "Detaljer" -knappen for at vise IP-adressen for at få adgang til routerens websted.

En fil kan blokeres midlertidigt i Internet Explorer. Hvis du ser en kort, guld informationslinje øverst, skal du klikke på den og derefter klikke på "Download fil." Denne sikkerhedsfunktion giver dig chancen for at anerkende accept af downloadet. Vælg denne mulighed, når du personligt har klikket på et downloadlink, og når det er fra et betroet websted.