9 HD Miljø Baggrunde Skjult på Apple .com for at fejre Earth Day

Ledet af adm. Direktør Tim Cook har Apple gjort bemærkelsesværdige bestræbelser på at være en mere miljømæssigt ansvarlig virksomhedsledere, der investerer i solbrug, vandkraftindsats, vedvarende skove, genbrugsprogrammer og andre projekter, der generelt anses for positive, da mennesker for øjeblikket bor på planeten Jorden og mangler en backup planet (undskyld, der er ingen Time Machine app for Earth - men hvis der var ... dinosaurer!).

Apple har lige nu et flot underafsnit af deres hjemmeside dedikeret til at dække deres miljøindsats, ligesom mange andre dele af Apple-webstedet er fyldt med smukke billeder med høj opløsning, der kan udvindes og bruges som en dejlig baggrundsbaggrund til Mac, iPhone, iPad, iPod touch eller heck, selv en Windows-pc eller Android.

For at fejre Earth Day er her ni absolut dejlige HD-wallpapers af forskellige miljørelaterede projekter, som Apple deltager i, direkte fra Apples websted.

Klik på en miniature for at starte den fulde version på Apple.com:

Dejlige tapeter, er de ikke?

Så selvom du solgte din Apple-lager, fordi Tim Cook favoriserer at være grøn-ish, hader du absolut ren luft, du tror, ​​at ferskvand er det værste, og du foragter generelt, at miljøet er i en gunstig tilstand for dine børnebørn, som du jubler den uendelige uhæmmet og uregulerede ødelæggelse af naturen i en uendelig stræben efter at skubbe kloden mod et Nea So Copros-vildmark, bliver virkelighed, kan du sætte pris på nogle dejlige nye tapeter, der demonstrerer de bestræbelser, som nogle af de mere opmærksomme mennesker er i øjeblikket forsøger i! Vi lever kun alle sammen her sammen, ingen biggie. [/ slut sarkasme]

Åh, og hvis disse baggrunde ikke skærer din sennep, har vi masser af andre dejlige tapet-roundups til også at tage en gander.