Gør Safari på iPhone Launch hurtigere med en tom side

Har du nogensinde bemærket, at når du starter Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch, før du virkelig kan bruge appen, skal du ofte opdatere den sidste aktive webside? Dette sænker din browsing, og i nyere hardware sker det ikke for ofte, og det er ikke en forfærdelig lang forsinkelse. På iPhone 3G og ældre iPod touch er det frygteligt langsomt.

En simpel løsning til at fremskynde Safari i iOS er at indlæse en tom side ved at bogmærke en, sådan gør du det her:

  • Tryk på Safari for at starte appen
  • Tryk på URL-feltet og skriv "omkring: tomt" og vælg derefter "Åbn" - dette lægger en tom side i Safari
  • Tryk nu på nederste Del pil-ikon og vælg "Tilføj til startskærm" for at oprette et bogmærke
  • Mærk dette noget som "Ny Safari" og tryk på "Tilføj"

Du finder nu et tomt Safari-ikon på din iOS-startskærm, træk det til, hvor du end vil bruge det (selv iOS-docken til at erstatte Safari, hvis du vil), og nu når du trykker på det hvide bogmærke, kan Safari vil indlæse næsten øjeblikkeligt, da det ikke længere skal opdatere den sidst besøgte side, og i stedet lægger det bare en tom hvid side.

Som jeg nævnte tidligere, er dette et godt tip til ældre hardware i særdeleshed, især nogen der klare den smertefuldt langsomme oplevelse af iOS 4+ på en iPhone 3G eller en ældre iPod touch.

Den eneste rigtige ulempe er, at det hvide ikon ikke er så attraktivt som Safari-standardikonet, det kan ikke ændres, medmindre du er jailbroken.

Dette tip kommer fra MacWorld via Carlos, tak for indsendelsen!