Sådan laver du skilte og bannere gratis online

Skilte og bannere promoverer specielle begivenheder, reklamerer for virksomheder og produkter. Når du laver skilte og bannere, gør du en del af din reklame. Medmindre du udskriver bannerne og underskriver dig selv på din hjemmecomputer, skal du betale for tjenesten. Der er nogle gratis onlineindstillinger, der giver dig mulighed for at designe skilte og bannere.

Trin 1

Klik på OnlineDesigns.biz, og vælg "Design Signs". Selvom virksomheden opkræver dig at udskrive dit banner, kan du designe det gratis online og derefter gemme billedet på din harddisk for at udskrive på egen hånd eller tage med til en anden trykkeri.

Trin 2

Gå til Makesigns.com og klik på "Lav et design." Du kan få adgang til online skiltdesigneren, hvor du uploader objekter og fotos og vælger skrifttyper til din besked. Du kan designe hele dit skilt gratis og derefter udskrive det fra din hjemmecomputer eller lade Makesigns udskrive det mod et gebyr.

Besøg Speedysigns.com og brug deres Online Sign Designer. Indtast den størrelse, du vil have tegnet eller banneret, og design derefter tegnet ved hjælp af deres designværktøjer eller billeder, du uploader fra din computer. Når du er færdig med at fremstille tegnet, skal du højreklikke på det og gemme det på din computer, så du kan udskrive det alene.