Sådan kopieres PS2-spil til en Memory Stick

Elementer, du har brug for

  • internetforbindelse

  • DVD .ISO-læser (CloneCD, DVD Decrypter, MagicISO)

  • USB Memory Stick stor nok til dit spil

  • Computer

  • DVD-drev

  • PS2 spil

Sonys PlayStation 2-konsol bruger DVD-ROM-diske til spil, enten enkeltlags (4,7 GB) eller dobbeltlags DVD-DL (8,5 GB) diske. Disse dvd'er er ofte skrøbelige og kan i sidste ende blive ridset eller på anden måde beskadiget af den normale brugsslitage. Bevar dine PS2-spil på din USB-hukommelse for at undgå dette problem.

Sådan kopieres PS2-spil til en Memory Stick

Tænd for din computer, og log ind på dit operativsystem. Åbn dit operativsystems webbrowser, og download et gratis program, der kan læse cd'er og dvd'er til .ISO-billedfiler på din computer (se Ressourcer). Disse programmer læser dit spil og skaber en perfekt kopi af hele disken eller diske i en enkelt fil, kaldet et .ISO-billede. Download en .ISO-læser, og installer den, når downloadet er færdig. Genstart din computer bagefter.

Sådan kopieres PS2-spil til en Memory Stick

Log ind på din computers operativsystem, og skub dit dvd-drevs diskskuffe ud. Indsæt dit PS2-spil, og luk bakken. Kør .ISO-læseprogrammet, og vælg "Læs til billedfil." Vælg dit DVD-drev og en destinationsmappe til .ISO-diskbilledfilen, og klik på "OK", når du har givet filen et navn. Programmet begynder at læse dit PS2-spil til en .ISO-fil på din computer.

Backup ps2-spil, Playstation 2, Memory stick

Når .ISO-læseren er færdig med at læse dit PS2-spil til en .ISO-fil, skal du lukke programmet og tilslutte din USB-hukommelsespind til din computer. Naviger dit operativsystems opdagelsesrejsende til PS2-spilets .ISO-fil på din computer, og vælg den med din mus. Træk den til din USB-hukommelse ved hjælp af computerens interface, og .ISO-filen begynder at kopiere din memory stick. Tillad kopiering for at afslutte og skubbe din USB-stick ud af computeren, før du fjerner den.

Tips

Sørg for, at din USB-stick har nok ledig plads til, at du kan kopiere .ISO-billedet af dit PS2-spil, ellers kopieringen mislykkes.

Advarsler

Lav ikke ulovlige kopier af PlayStation 2-spil. Sikkerhedskopier er kun til arkiveringsformål.