Sådan åbnes en XFD-fil

Computerdokumentfiler, der ender i suffikset ".xfd", kan enten være et "Extensible Forms Description Language" eller "XFDL" IBM Lotus formularfiler eller Jetform "Form Flow 99" "XFD" filer, som begge er proprietære formater, der kræver specielle visningsprogrammer. Heldigvis er de programmer, der kræves for at se disse filformater, stadig tilgængelige via gratis download. Se XFD-formaterede filer ved hjælp af IBM Lotus Forms Viewer eller Adobe Reader-programmerne på din Windows-pc.

Åbn en udvidelig formular Beskrivelse sprogfil

Klik på knappen "Start" på proceslinjen i Windows 7, og klik på "Programmer", og klik derefter på programikonet for IBM Lotus Forms Viewer.

Klik på menupunktet "File" øverst i vinduet "Forms Viewer", og klik på "Open" i den menu, der vises.

Naviger til en fil med filtypenavnet “.xfd”, ​​som du vil åbne. Klik en gang på filen, og tryk på “Enter” -tasten. Forms Viewer-applikationen vil præsentere ".xdf" -filen til visning.

Åbn en Form Flow 99-fil

Klik på "Start" -knappen på Windows 7-skrivebordet, klik på "Programmer", og klik derefter på ikonet "Adobe Acrobat Reader".

Klik på "File" i vinduet "Adobe Acrobat Reader", der vises, og klik derefter på "Open". Naviger til den .xdf-fil, du vil åbne, og klik en gang på filen.

Klik på knappen "Åbn", og indholdet af filen vises i vinduet "Adobe Acrobat Reader".