Download standard iOS 8 Milky Way Wallpaper

Apple er kendt for at vælge smukke baggrunde til iOS og OS X, og udgivelsen af ​​iOS 8 er ikke anderledes med den fantastiske tapet af vores egen mælkeagtige galakse, der glødende over en snedækket bjergtop. Mens iOS 8 vil blive frigivet til at downloade kort for alle med en kompatibel enhed, behøver du ikke vente så længe på at dekorere din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Android eller Windows PC med den smukke, melkefulde måde.


Bare tag den passende størrelse version fra nedenstående links. Hvis du skal indstille tapetet til noget andet end en iPhone eller iPod, er det nok bedst at gå med den højere opløsning iPad version, som vi linker til først. God fornøjelse!

iPad: Få fuldstørrelse billede her ved 2524 × 2524 opløsning

iPhone & iPod touch: Få det mindre billede her ved 744 x 1392 opløsning

Hoveder op til iPhoneHacks og iDownloadBlog til downloadlinkene.

For de af os, der dobler rundt (selv dårligt) med billedmanipulations apps som Pixelmator og Photoshop, kan du være interesseret i at opdage, at det originale billede taget af fotografen Espen Haagensen faktisk indeholder en lille glødende kabine i forgrunden også, men Apple redigerede husly til brug som standard tapet billede på den nye iOS udgivelse.

Den mælkeagtige måde tapet dukkede først op i iOS 8 GM build. Tidligere iOS 8-udviklerversioner brugte et under-the-sea-billede som standard tapet i stedet, det synes at være mangler i iOS 8-slutgennemførelsen, men den er stadig tilgængelig på internettet til iPhone og iPad for dem der foretrak vejen det ser ud til galaksen.