Sådan afkodes du en mobiltelefon

En kodet eller låst mobiltelefon kan kun fungere med netværksoperatøren, den er låst til. For at afkode telefonen skal du bruge oplåsningskoden. At finde en oplåsningskode til din telefon er en simpel opgave. Når den er låst op, kan du skifte til en hvilken som helst GSM-operatør.

Trin 1

Bed din operatør om at give dig oplåsningskoden. Luftfartsselskaber, såsom AT&T og T-mobile, giver oplåsningskoder til kunder. Kontakt din operatørs kundesupport, og se om du er kvalificeret til at få oplåsningskoden. Forskellige luftfartsselskaber har forskellige politikker i denne henseende. For eksempel leverer AT&T oplåsningskoder til brugere, der har brugt deres tjenester i mere end 90 dage.

Trin 2

Prøv en gratis oplåsningskode, der er tilgængelig online. Nogle websteder giver gratis oplåsningskoder til nogle mobiltelefoner. Husk, at de gratis koder muligvis ikke fungerer, og du bør ikke prøve mere end tre koder. Ellers låses din telefon permanent.

Trin 3

Køb en oplåsningskode fra et websted til fjernlåsning, såsom GSM-oplåsning, der giver oplåsningskoder, der garanteret fungerer på telefonen. Disse virksomheder tilbyder 100 procent pengene-tilbage-garanti for deres koder.

Indtast koden i telefonen. Oplåsningskoden sendes via en af ​​metoderne beskrevet i trin 1 til 3 til din e-mail-adresse. Koden leveres med oplåsningsinstruktioner, der er specifikke for din telefon. Generelt skal du indsætte et SIM-kort fra ethvert andet mobilnetværk og indtaste koden, når telefonen viser en meddelelse om "Netværksbegrænsning". Når du indtaster den nøjagtige kode, accepterer din telefon det nye SIM-kort.