Sådan bruges låseskærmkameraet i iOS 7 og iOS 8

Du har muligvis bemærket, at med nye versioner af iOS på iPhone og iPod touch blev adfærden ændret for, hvordan du får adgang til låseskærmkameraet sammenlignet med iOS tidligere versioner. Denne kameraændring er faktisk sket med iOS 5.1 og har overført til iOS 6, iOS 7 og iOS 8, og det har forårsaget en vis forvirring om, hvordan det virker i forhold til tidligere versioner.


Forvirringen sker, når en bruger tapper på iPhone-kameraet på den låste skærm, som de bemærker, at hvis du bare trykker på kameraikonet, får det nu bare skærmen til at hoppe, men kameraet åbnes ikke. Nej, den hoppende skærm betyder ikke, at kameraet ikke virker længere, den lille bounce er beregnet til at angive, hvordan den låste skærmkameraadgangs funktion virker.

Så det store spørgsmål er: hvordan får du adgang til låseskærmen på en iPhone med en ny version af iOS som iOS 7 og iOS 8?
Du slår nu op for at aktivere låseskærmkameraet i nye versioner af iOS . På samme måde kan du skrue ned for at deaktivere kameraet og vende tilbage til låseskærmen.

Dette virker ens i alle nye versioner af iOS, selv om det måske ser lidt anderledes ut. Det, der skal huskes, er at for at få adgang til kameraet, skal du skrue op fra kameraikonet i hjørnet. Hvis du trækker for bredt fra bunden af ​​skærmen, åbnes kontrolcenteret i stedet, som også når du har adgang til kameraet derfra, er det ikke så hurtigt.

Få adgang til låseskærmkameraet i iOS 7 og iOS 8 ved at skrue op fra kameraikonet

Kameraadgangen vil faktisk følge din finger, så hvis du vil, kan du trykke på og holde fast på kameraikonet og derefter langsomt glide det op. Det kan hjælpe dig med at få fat i funktionen, men når du først har fået det ned, kan du få adgang til kameraet med en lille flick op.

Du kan altid låse op for enheden og derefter trykke på ikonet for kameraet selv, men den slags besejrer formålet med hurtigheden af ​​låseskærmadgangen.

Væn dig til den nye swipe gestus, det er faktisk hurtigere end den dobbelttryk hjemme knap metode før i iOS 5, og du vil kunne tage billeder hurtigere end nogensinde efter du er vant til det.

Der er alligevel ingen mulighed for at vende tilbage til den gamle adfærd, så gamle vaner bliver nødt til at blive brudt her. Og der er ikke noget galt med det, da dette oprykningstryk skal medvirke til at forhindre, at kameraet åbnes ved et uheld, samtidig med at brugerne også kan sikre deres enheder med en låst adgangskode.