iPhone 4S batterilevetid suger? Prøv at deaktivere Location Services

Vi har dækket en håndfuld tip til at øge batteriets levetid i iOS 5 og endda til den nye iPhone 4S, men alligevel klager over batteridrænning stadig op. Synderen for 4S er næsten altid Location Services, og alt du skal gøre er at deaktivere nogle få ting:

  • Tryk på "Indstillinger" og gå til "Location Services"
  • Selektivt deaktiver Location Services for tjenester, du ikke bruger, ligesom påmindelser, inden du fortsætter
  • Tryk derefter på til "System Services" og skift følgende til OFF:
    1. Kompaskalibrering
    2. Diagnostik og brug
    3. Indstilling af tidszone
  • Luk ud af Indstillinger

Påmindelsesfunktionen kombineret med Siri er stor og selvfølgelig hjælpsom, men det lader til konstant at forespørge om placeringen af ​​iPhone, formodentlig at forsøge at afgøre, hvor sagen er, og hvis en påmindelse skal udløses. Sluk for det, hvis du er bekymret for batteriets levetid.

Den anden del er 'System Services', som de elementer, der fremhæves i skærmbilledet nedenfor, synes at være de største lovovertrædere, der hele tiden pinger placering (med undtagelse af iAds, der tog et uheldigt sted). Mange rapporter indikerer, at deaktivering kun "Indstilling af tidszoner" alene vil spare en betydelig batterilevetid.


Er den undertiden risikable iPhone 4S batterilevetid et resultat af fejl i iOS 5? Vil det blive løst med en iOS 5.0.1-opdatering? Hvem ved, men mens redaktøren af ​​TechCrunch rangerer i et offentligt brev til Apple, så prøv det, det virker for nu.