Sådan åbnes en Realtek Audio Equalizer

Realtek-lydkort har en grafisk equalizer, der justerer lyden på din computer efter din smag. Da digital lyd nu komprimeres i forskellige kvaliteter, er der ingen indstillet udligning, der vil være ideel til alle filer. Derfor skal du være i stand til at komme ind i Realtek-equalizeren for at foretage de korrekte justeringer. Mange Realtek-lydkortbrugere har rapporteret, at deres grafiske equalizer er forsvundet i Windows 7, men det er enkelt at gendanne det.

Trin 1

Download og installer de nyeste drivere fra Realtek-webstedet. Virksomheden har foretaget de nødvendige ændringer, så brugerne igen kan få adgang til equalizeren med den nyeste version.

Trin 2

Åbn Realtek-lydkortets brugergrænseflade. Dette bringer dig til skærmen, hvor du kan foretage detaljerede indstillinger for enheden og kan tilpasse equalizeren.

Klik på fanen "Lydeffekter". Lige ved siden af ​​equalizeren ser du et felt, som du skal fremhæve med musen. Når det er fremhævet, giver det dig mulighed for at "Skift til grafisk EQ." Klik på denne knap for at aktivere Realtek Equalizer til enheden.