Hvordan kommer du til at køre bil i "Bully" -spillet?

Rockstar's "Bully" er "sandkassestil", hvilket betyder, at spilleren får absolut adgang til hele den verden, der er skabt til spillet. En af spillets funktioner er evnen til at køre køretøjer. Selvom du ikke kan køre faktiske biler i fuld størrelse, er der et bestemt køretøj, som du er i stand til at køre rundt efter at have gennemført et sæt krav.

Fortsæt gennem spillets historie indtil kapitel 2. Følg blot alle de opgaver, du får til hovedhistorien, indtil du kommer til slutningen af ​​det første kapitel. Du kan ikke køre noget i det første kapitel, så du er nødt til at komme videre.

Fortsæt gennem hovedhistorien i kapitel 2, indtil du kommer til gokart-løbene. Den første ting du skal gøre er at køre flere løb mod andre figurer. Du skal vinde mindst tre af disse første løb for at gå videre til karneval og Grand Prix løb.

Vind alle karnevalsløbene og alle Grand Prix-løbene. Dette giver dig mulighed for at deltage i gadeløb. Når du har låst gade løb op, vil du være i stand til at køre i gaderne i byen inden for begrænsede spor.

Find en "gratis gokart" på banen efter gadeløbene. Du kan køre denne kart overalt i spillet, som du har adgang til.