Sådan finder du ud af, om et mobiltelefonnummer blev overført

Trådløs lokalnetværksportabilitet (LNP) giver mobiltelefonforbrugere mulighed for at opbevare eller porte deres telefonnumre til nye mobiltelefonudbydere. Fra februar 2010 tillader mobiltelefonudbydere portering inden for den samme storbyregion, men ikke til en ny by. En person kan tjekke med sin nye mobiltelefonudbyder om status og afslutning af sit porterede nummer eller ansætte en privat efterforsker, der er specialiseret i telefonsøgninger for at finde ud af, om et nummer blev porteret.

Trin 1

Ring til din mobiltelefonudbyder. Hvis du for nylig har porteret dit nummer fra en gammel mobiltelefonudbyder til en ny, skal du ringe til den nye udbyder og anmode om status for det porterede nummer. Ofte kan de straks informere dig om, hvilken dato nummeret blev eller bliver overført til din nye tjeneste. Din udbyders kontaktnummer vil være på din nye servicekontrakt såvel som på hovedsiden på dens websted.

Trin 2

Tjek udbyderens websted. Mange mobiltelefonudbydere, såsom Verizon Wireless og Sprint, har online-søgninger for enten at kontrollere tilgængeligheden af ​​at portere et nummer eller status på et porteret nummer. Hvis du er interesseret i at porte dit mobiltelefonnummer eller har anmodet om at få det portet, skal du spørge din nye udbyder, hvis de giver en lignende online statuskontrol. Din nye mobiltelefonudbyders kontaktnummer findes på din kontrakt såvel som på hovedsiden på dens websted.

Ansæt en privat efterforsker. Efterforskere, der er specialiserede i telefonsøgninger, kan hjælpe dig med at finde ud af, om et mobiltelefonnummer blev overført. Hvis din søgning vedrører bærbarheden af ​​dit eget mobiltelefonnummer, skal du kontakte din nye mobiltelefonudbyder, der har de mest opdaterede oplysninger om dit porterede nummer (hvorimod en efterforsker kan hjælpe med at finde ud af, om noget aktuelt mobiltelefonnummer, ikke nødvendigvis dit eget, er et portet nummer). For at finde en kvalificeret efterforsker skal du kontakte din statslige professionelle private efterforskerforening - gå til PI Magazine-webstedet for en stat-for-stat-fortegnelse.