Sådan dokumenteres en telefonsamtale

Dokumentering af en telefonsamtale kan være meget nyttigt til at fremlægge beviser i forretningsaftaler, kriminelle forhold eller endda uddannelse i kundesupport. Ifølge Reporters 'Committee for Pressefrihed, i en artikel fra hjemmesiden med titlen "Can We Tape", siger loven, at man kan optage en samtale, som de er en del af, selv uden den anden parts samtykke, men ikke nogen samtaler, hvor de ikke er en del. Undtagelsen er i 12 stater: Californien, Connecticut, Florida, Illinois, Maryland, Massachusetts, Michigan, Montana, Nevada, New Hampshire, Pennsylvania og Washington. I disse stater skal alle parter vide, at de bliver optaget.

Trin 1

Skriv samtalen ned. Tager simpelthen noter med en pen og et papir eller på computeren under samtalen. Optag de vigtige punkter, og noter datoen og klokkeslættet for opkaldet, og hvem det var med. Disse noter kan om nødvendigt være tilladelige i retssager.

Trin 2

Brug en telefonoptager. En telefonoptager er en lille enhed, der opretter forbindelse til telefonen og registrerer opkaldet, når linjen er tilkoblet. Enheder som dette kan koste så lidt som tyve dollars og så mange som flere hundrede dollars afhængigt af enhedens sofistikeringsniveau. De fås i nogle elektronikbutikker, de fleste overvågnings- og spionbutikker og online.

Trin 3

Installer en smartphone-applikation og brug den. Mange smartphones og voIP-telefoner (Voice-over Internet Provider) har en indbygget funktion til optagelse af optagelser. Brug denne funktion, når opkaldet optages.

Brug en digital optager eller mikrofon. En digital stemmeoptager eller mikrofon, der er tilsluttet en computer eller optager, fanger let samtalen fra en højttalertelefon. En stemmeoptager er ikke så dyr og let tilgængelig i de fleste elektroniske butikker. En computermikrofon kan koste så lidt som et par dollars og nemt optage et telefonopkald.