Adgang mapper fra Finder Windows med en brugerdefineret værktøjslinje

Dette er et pænt Mac-trick, jeg ved et uheld har opdaget: Du kan ikke kun starte apps fra værktøjslinjen i et Finder-vindue efter at have placeret dem der, men du kan også trække mapper i et Mac OS X Finder-vindues værktøjslinje for nem adgang.

Det gør det selv, du skal blot trække en mappe i værktøjslinjen i et hvilket som helst Finder-vindue. Enhver mappe virker, men der er nogle kølige uventede ekstra styling, der følger med nogle mapper, som vi kommer til i et øjeblik. Ændringen overføres derefter til alle andre aktive Finder-vinduer, med mappeikonet der vises der.


Derudover, og det er her, det bliver rigtig cool med hensyn til detaljer i detaljer, hvis du trækker nogle af dine kerne- / mapper i værktøjslinjen, vil de ikke bare forblive på plads, men de får tilpassede ikoner, som du kan se i screenshot! For eksempel får du en notat til din ~ / Musik, et kamera til ~ / Billeder og en filmrulle til ~ / Film osv. Tjek dette ud, det ser ret cool ud:

Og du gættede det, at klikke på disse billedikoner hopper lige til den mappe, så du får super hurtig adgang til hvor som helst du vil gå på Mac-filsystemet.

Hvis du ikke længere vil have mapper i Finder-vinduesværktøjslinjen, skal du bare trække dem ud, mens du holder kommandotasten nede.