Køb en Verizon iPhone 5 kommer ulåst til GSM SIM-kort

iPhone 5-ejere, der valgte Verizon-modellen, har opdaget enheden skib med en ulåst nano-SIM-kortplads, selvom enheden blev købt under kontrakt til en subsidieret pris og ikke betalte den fulde ulåste pris. Dette er fremragende nyheder for rejsende eller for alle, der ønsker at få adgang til en ulåst iPhone 5 uden at vente på, at de er officielt tilgængelige.

Flere bekræftelser er blevet foretaget på tværs af internettet, der starter med iDownloadBlog, der bekræftede, at en Verizon iPhone 5 fungerer med et AT & T nano-SIM på deres 3G HPSA + "4G" netværk. Ifølge TheVerge siges også T-Mobile nano-sim-kort at arbejde med iPhone 5 med det samme, og AP bekræftede også den ulåste status.

I øjeblikket er iPhone 5, der købes via AT & T, låst til deres netværk i henhold til den toårige kontraktsaftale, selv om nogen er velkomne til at prøve at låse den op gennem dem alligevel. Tvingende tilfælde kan blive hædret, men typisk låser AT & T ikke op til iPhone sim-kortpladsen, før kontraktaftalen er færdig.

Det er uklart, om Sprint iPhone 5 også indeholder en ulåst nano-SIM-slot. Hvis du ikke har købt en iPhone 5 endnu og vil have øjeblikkelig adgang til oversøiske GSM-netværk, kan Verizon iPhone være vejen at gå.