Del videoer til FaceBook, YouTube, og Vimeo fra QuickTime Player i Mac OS X

Mac OS X sociale delingsfunktioner på Mac-platformen giver dig mulighed for hurtigt at offentliggøre billeder og videoer til forskellige steder. Brug af delark i QuickTime Player kan du endda offentliggøre videoer direkte til YouTube, Vimeo og Facebook lige fra appen.

Dette er meget hurtigt og tilbyder en hurtig måde at dele eller uploade videoer på en række sociale delingssteder uden at skulle forlade Mac'en eller bruge en webbrowser. Sådan fungerer det for YouTube, Facebook og Vimeo.

Sådan uploades video fra QuickTime til YouTube eller FaceBook med det samme fra Mac OS X

  1. Åbn en video eller film i QuickTime, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Hold musen over en video, der åbnes i QuickTime Player, og klik på knappen [>] Deling
  3. Vælg destinationen for videoen (YouTube, FaceBook, Vimeo osv.)
  4. Brug det relevante login, angiv en titel og en beskrivelse, og vælg "Upload" for at lade videoen publiceres
  5. Lad uploaden være fuldstændig til det valgte sociale websted

En fremdriftslinje angiver, hvor lang tid det tager at uploade og offentliggøre videoen til den valgte destination, og hele processen håndteres af QuickTime Player, du behøver ikke at gå til destinationswebstedet overhovedet.

Deling direkte fra QuickTime Player giver dig muligheder, der ellers ikke findes i Finder med Quick Looks Delingark, som YouTube og Facebook.

Bemærk, at denne funktion understøttes bredt i alle moderne versioner af OS X, da Facebook-integrationen ankom officielt i efteråret 2012 med OS X 10.8.2 sammen med iOS 6-udgivelsen den 21. september i samme år, er det interessant at se, at det var allerede der i QuickTime Player før disse udgivelser.

Tak til Mithelesh for at pege på Facebook delingsfunktionen