Sådan får du adgang til Hotmail via proxy

Fuldmagter bruges af virksomheder, boliger og uddannelsesinstitutioner som colleges og biblioteker for at forhindre webbrugere i at få adgang til bestemte websteder. Generelt indeholder begrænsede websider utilstrækkeligt indhold, bruger ekstreme mængder båndbredde eller modtager for stor trafik. Websteder som Hotmail bliver også blokeret af netværksadministratorer, der opretter internetrestriktioner. Men hvis du har brug for at få adgang til Hotmail, kan du bruge et af proxysiderne online. Disse websteder giver dig mulighed for at omgå internetbegrænsninger.

Adgang til Hotmail med Proxify

Trin 1

Gå til Proxify-websiden .roxify giver brugere sikker og anonym adgang til forbudte websteder, der er blevet blokeret af filtre, firewalls og proxy-blokke.

Trin 2

Indtast Hotmail-URL'en i tekstfeltet, der siger "Begynd at surfe anonymt ved at indtaste en URL (webadresse) nedenfor."

Vælg fanen "Proxify" ved at klikke på den, og Proxy omdirigerer dig til Hotmails officielle hjemmeside.

Adgang til Hotmail med FastWall

Trin 1

Gå til det officielle FastWall-websted. Fastwall er en sikker og gratis webservice, der giver dig anonym adgang til begrænsede websteder som Hotmail.

Trin 2

Klik på det gule link, der siger "start gennemse her", som er placeret i midten af ​​skærmen. Når du klikker på linket "start gennemse her", vises et tekstfelt, hvor linket var. Indtast Hotmail URL i det tekstfelt.

Vælg "Gå!" fanen, som findes ved siden af ​​tekstfeltet, og FastWall viser Hotmail-webstedet.

Adgang til Hotmail med HideInMe

Trin 1

Besøg HideInMe-websiden. HideInMe giver websurfere mulighed for at få adgang til blokerede sider som Hotmail.

Trin 2

Skriv Hotmails URL-adresse i det store blå tekstfelt, der vises nederst på skærmen.

Vælg fanen "Gå", som vises med en stor pil og findes i højre side af tekstfeltet. HideInMe vil derefter omgå alle browsingrestriktioner og føre dig direkte til det officielle Hotmail-websted.