Sådan optages intern lyd

Optagelse af interne lyde på computeren kan virke umulig uden brug af et professionelt lydoptagelsesprogram. Dette kan dog gøres ved at justere et par computerindstillinger og bruge programmer, der er forudinstalleret med computerens operativsystem. Når indstillingerne er blevet justeret, og programmerne er valgt, kan interne lyde optages og bruges til at blande musik eller til filmprojekter.

Klik på "Start-menuen" på computerens skrivebord for at få adgang til "Kontrolpanel." Når det er åbent, skal du vælge "Kontrolpanel" i menulisten og klikke på "Hardware og lyd" i vinduet "Kontrolpanel", der vises. Brugeren navigeres til en anden skærm.

Klik på "Lyd" i vinduet "Hardware og lyd" for at ændre mikrofonindstillingerne. Klik på fanen "Optagelse" i vinduet "Lyd" for at ændre optagelsesindstillingerne. Højreklik på "Stereo Mix" -indstillingen i vinduet, og vælg "Aktiver" for at tillade, at interne lyde optages på computeren. Hvis denne indstilling ikke er tilgængelig, skal du højreklikke inde i vinduet og vælge "Vis deaktiverede enheder" for at afsløre muligheden "Stereomix". Klik på “OK” efter afslutningen.

Naviger til "Start-menuen" igen, og klik på "Alle programmer" i menulisten. Vælg “Accessories” fra programlisten, og vælg derefter “Sound Recorder” for at optage de interne lyde. En ny, smal "Sound Recorder" skærm vises på skrivebordet med en "Start optagelse" knap og en tidskode.

Åbn det ønskede program, som lyde vil blive optaget fra. Når du er åben, skal du klikke på knappen “Start optagelse” og begynde at afspille lydene. Når lydene er afsluttet, skal du klikke på “Stop optagelse” for at afslutte den interne optagelsesproces. Indtast filnavnet i feltet "Filnavn" i det vindue, der vises. Vælg en destination, hvor den arkiverede gemmes. Vælg "Gem" efter afslutningen.

Få adgang til den gemte lydfil fra den destination, den blev gemt. Klik på lydfilikonet for at afspille det i en lydafspiller for at sikre, at den interne lyd blev optaget korrekt.